13 Ιουν 2017

"Συναγερμός" στον Άγιο Δομίνικο - Σε αναμμένα κάρβουνα ο Τούρκος παραγωγός...

Στην τελική ευθεία έχει μπει, πλέον, το Survivor, καθώς... στις αρχές Ιουλίου αναμένεται να διεξαχθούν - με διαφορά λίγων
ημερών – ο ημιτελικός και ο τελικός του reality επιβίωσης, που «έσπασε» τα μηχανάκια τηλεθέασης την τηλεοπτική σεζόν 2016 - 2017.

Την ίδια ώρα, ωστόσο, αυξάνεται και το άγχος της παραγωγής του Survivor.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον Άγιο Δομίνικο λαμβάνουν χώρα εξαντλητικές συσκέψεις τις τελευταίες ημέρες, που αφορούν σε δύο θέματα.

Το πρώτο έχει να κάνει με τα... κουκιά που δεν βγαίνουν. Τι εννοούμε; Αυτή τη στιγμή στο παιχνίδι έχουν απομείνει συνολικά οκτώ παίκτες: οι Γιώργος Αγγελόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Γιώργος Χρανιώτης, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Κωνσταντίνος Βασάλος, Σάρα Εσκενάζυ, Γιάννης Σπαλιάρας και Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Ένας εξ αυτών θα αποχωρήσει αύριο, Τετάρτη (14/06/2017), ωστόσο απομένουν μόλις δύο εβδομάδες μέχρι τον ημιτελικό, οπότε και θα πρέπει να έχουν μείνει στο Survivor συνολικά τέσσερις παίκτες.



Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπεύθυνοι του δημοφιλούς reality επιβίωσης έχουν καταλήξει στην εξής απόφαση: Την επόμενη ή τη μεθεπόμενη εβδομάδα να δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες δύο αποχωρήσεις, μία την Κυριακή και μία τη Δευτέρα.

Το δεύτερο θέμα που απασχολεί έντονα τα στελέχη της εταιρείας παραγωγής έχει να κάνει με το μεγάλο τελικό.

Δεδομένου πως αυτός θα μεταδοθεί live, έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρόβες με παίκτες - κομπάρσους και οι σχεδιασμοί στην Καραϊβική, καθώς από τη στιγμή που παίκτες και παραγωγή θα επιστρέψουν στην Αθήνα θα έχουν ελάχιστες μέρες στη διάθεσή τους για να προετοιμαστούν.






Tromaktiko
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη