14 Ιουν 2017

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΓΑΡΓΑΡΑ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

Το taxalia για μια ακόμη φορά σας αποκαλύπτει την απίστευτη ΠΡΟΔΟΣΙΑ των δημοσιογράφων των Αθηνών, οι οποίοι έκαναν γαργάρα για να εξυπηρετήσουν την κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στο θέμα των Σκοπίων! Δείτε τι κατάπιαν απ τον υπουργό των
Σκοπίων Νικολα Ντιμιτροφ - είναι εκείνος που έβριζε τους ΕΛΛΗΝΕΣ μετά το βέτο το 2008- πραγματικά απίστευτη προδοτική αθλιότητα που έγινε επίτηδες!
Μετά λοιπόν την κοινή συνέντευξη τύπου, ερωτάται ο ΥΠΕΞ των ΣΚΟΠΙΩΝ απ τον δημοσιογράφο:

Δημοσιογράφος: 
Γεια σας κ. Dimitrov, καλώς ήρθατε στην Αθήνα. Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής: μολονότι έχει βελτιωθεί τα τελευταία χρόνια το κλίμα μεταξύ των δύο χωρών -και σε αυτό συνέβαλαν και τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης τα οποία πήγαν πολύ καλά και από τις δυο πλευρές-, παραμένει στην ελληνική κοινωνία η αίσθηση ότι, από τη δική σας την πλευρά, καλλιεργείται, ή τουλάχιστον καλλιεργήθηκε τα τελευταία χρόνια και έντονα μάλιστα, αυτή η ιδεολογία του αλυτρωτισμού. Ένα μεγάλο ζήτημα για την ελληνική κοινωνία με αγάλματα, με σχολικά βιβλία, με μνημεία και τα λοιπά.

Έχω έρθει στα Σκόπια, ακολουθώντας τον κ. Κοτζιά και πραγματικά είναι εντυπωσιακό αυτό. Αυτή τη στιγμή, εσείς εκφράσατε τη διάθεση, ως νέα Κυβέρνηση, να το αλλάξετε. Μπορείτε να μας πείτε τι προτίθεστε να κάνετε συγκεκριμένα; Υπάρχουν ονομασίες δρόμων, υπάρχουν ονόματα αεροδρομίων, τα βιβλία… Πώς έχετε σκοπό να προχωρήσετε; Ορισμένα δεν έχουν και κανένα οικονομικό κόστος. Σας ευχαριστώ πολύ.

Και απαντά ο απίστευτος ΥΠΕΞ των Σκοπίων και φτύνει κατάμουτρα τον ΝΙΚΟ ΚΟΤΖΙΑ κι εκείνος λέει ότι ΒΡΕΧΕΙ, μαζί με τους δημοσιογράφους που ...δεν άκουσαν τίποτα!
Είπε λοιπόν ο Ντιμιτρόφ: 

N. DIMITROV: 
Σας ευχαριστώ για την ερώτησή σας. Μιλώντας ειλικρινά, για εμάς που δεν είμαστε εκτεθειμένοι καθημερινά, προφανώς, στη συζήτηση που γίνεται στην ελληνική κοινωνία, αυτή η διαρκής επανάληψη της λέξεως «αλυτρωτισμός» είναι πολύ παράξενη. Αλυτρωτισμός σημαίνει ότι θέλεις να αποκτήσεις κάτι το οποίο δε σου ανήκει.
Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι εστιάζουμε στα σύνορα τα δικά μας, θέλουμε να διατηρήσουμε τη χώρα μας, τη δική μας χώρα. Είμαστε για πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα στην αναμονή, βρισκόμενοι σε μια περιοχή η οποία δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση.
Δεν είμαι άνθρωπος, ο οποίος θα έδινε σημασία σε αγάλματα και σε ονόματα. Ωστόσο, πιστεύω ότι αυτό είναι κάτι το οποίο έχει ζημιώσει τις σχέσεις μας και έχει βοηθήσει αυτούς που δεν επιθυμούν καλές σχέσεις ανάμεσα στις δύο χώρες. Και αυτοί είναι που έχουν εκμεταλλευτεί το συγκεκριμένο θέμα....

και συνεχίζει την απάντηση...

ΑΛΥΤΡΩΤΙΣΜΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ!!!

ΤΟΥΣ ΕΦΤΥΣΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΚΑΤΑΠΙΑΝ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ!

ΑΡΑ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΥΠΕΞ, Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ Ο ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ. ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ. ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ, ΤΡΩΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ!
ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΚΟΤΖΙΑ.
ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ....

ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΖ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ.

ΡΕ ΟΥΥΥΥΥΥΥΣΤ


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη