11 Ιουν 2017

Ο ΠΑΟΚ έμαθε τις απαιτήσεις και άρχισε επαφές!

Ακούγεται και ο Ραζβάν Λουτσέσκου για τον ΠΑΟΚ!

Τον νέο του προπονητή αναζητά ο ΠΑΟΚ, μετά το «διαζύγιο» με τον Βλάνταν Ίβιτς.

Όπως προκύπτει ο τεχνικός διευθυντής του «Δικεφάλου του Βορρά», Λούμπος Μίχελ, πριν την αποχώρηση του Σέρβου είχε δημιουργήσει μία λίστα 50 υποψηφίων, από τους οποίους επέλεξε, μαζί με τον μεγαλομέτοχο του συλλόγου, Ιβαν Σαββίδη, τέσσερις.

Οι εν λόγω τέσσερις κόουτς κρίθηκε πως είναι οι πιο ταιριαστοί στο πρότζεκτ που έχουν στο νου τους οι άνθρωποι της ομάδας, ενώ ο Σλοβάκος παράγοντας ζήτησε να μάθει τις οικονομικές (και άλλες) απαιτήσεις τους.

Αφού ο Ίβιτς αποτέλεσε πια παρελθόν ο Μίχελ, έχοντας πάρει και εγγράφως τις απαιτήσεις καθενός από τους τέσσερις υποψηφίους που ξεχώρισε, καθόρισε με τον Σαββίδη τη σειρά με την οποία θα αρχίσει τις διαπραγματεύσεις, τις οποίες, εξάλλου, ξεκινησε προχθές.

Ποιοι είναι οι τέσσερις προπονητές που ξεχώρισε ο Μίχελ; Άγνωστο. Ονόματα, βέβαια, ακούστηκαν αρκετά (λ.χ. Μπρούνο Λαμπαντία, Κοσμίν Κόντρα, Μισέλ Πρεντόμ, Όσκαρ Γκαρσία, Τόμας Σάαφ), ωστόσο ο Μίχελ κατόρθωσε να μη γνωρίζει κανείς ποιοι είναι οι τέσσερις.

Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχει ένας μόνος υποψήφιος από το ελληνικό πρωτάθλημα και αυτός είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου (φωτ). Η περίπτωση του Ρουμάνου πρώην προπονητή της Ξάνθης έχει συζητηθεί στην Τούμπα και ο ίδιος θεωρείται είτε ως ένας από τους τέσσερις «εκλεκτούς» είτε ως εναλλακτική λύση των τεσσάρων.

Το αν τελικά το όνομα του Λουτσέσκου μπορεί να έλθει πρώτο στις επιλογές των Σαββίδη και Μίχελ θα φανεί εντός των ημερών.

* Σε λίγες μέρες ο Φακούντο Περέιρα ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του με την Κολόν Σάντα Φε και αναμένεται να επιστρέψει στη Ελλάδα, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ που τον παραχώρησε ως δανεικό στην ομάδα από την Αργεντινή. Στην επιστροφή του στην πατρίδα του ο 30χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχει «γράψει» 14 συμμετοχές και 2 γκολ. Προτεραιότητα για τον ίδιο φαίνεται πως αποτελεί να έχει χρόνο συμμετοχής στην επόμενη ομάδα του και αυτό είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει στους ανθρώπους του «Δικεφάλου του Βορρά». Το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το επόμενο καλοκαίρι και θέλει να ξέρει εάν υπολογίζεται για την επόμενη σεζόν, όμως αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον επόμενο προπονητή της ομάδας.







w.balleto.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη