27 Ιουν 2017

ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΙΣΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ

Νέος ομοσπονδιακός τεχνικός ο Κώστας Μίσσας - Σε εκκρεμότητα οι συνεργάτες του.

Η εθνική ομάδα μπάσκετ έχει επιτέλους προπονητή. Η ΕΟΚ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Κώστα Μίσσα στη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού. Οι συνεργάτες του δεν έχουν γίνει γνωστοί ακόμα αν και υπάρχουν φήμες για τους Τζώρτζη Δικαιουλάκο και τον Μιχάλη Κακιούζη.
Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, δήλωσε: «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και ευθύνη η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Ανδρών. Είναι μια ομάδας καρδιάς και έντονων συναισθημάτων που ταυτίζονται με όλων των Ελλήνων. Είχα την ευτυχία από πολύ μικρός είτε σαν αθλητής είτε σαν προπονητής Εθνικών συγκροτημάτων να τα βιώσω, και τώρα αντιμετωπίζω την κορυφαία πρόκληση που μπορεί να υπάρξει για κάποιον προπονητή στην πατρίδα του. Πιάνουμε αμέσως δουλειά και τις επόμενες ημέρες, αφού υπάρξουν κάποιες τελικές επαφές, θα γνωστοποιηθούν επίσημα οι συνεργάτες που θα στελεχώσουν το τεχνικό επιτελείο, όπως φυσικά και οι παίκτες που θα κληθούν για την προετοιμασία», ανέφερε ο Μίσσας.
Οι κλήσεις των παικτών για την προετοιμασία θα αρχίσουν άμεσα καθώς το πρώτο ραντεβού θα οριστεί περίπου στις 25 Ιουλίου.
Η ανακοίνωση:
Ο Κώστας Μίσσας αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ανδρών και θα την καθοδηγήσει στις επόμενες υποχρεώσεις της αρχής γενομένης από το Ευρωμπάσκετ.
Τα φιλικά προετοιμασίας
Το πρόγραμμα προετοιμασίας της Εθνικής Ανδρών περιλαμβάνει δύο τουρνουά που θα διεξαχθούν στην Ελλάδα, στην Πάτρα και στο ΟΑΚΑ με το καθιερωμένο πια «Ακρόπολις Eurobank» και φιλικούς αγώνες στη Μεγάλη Βρετανία και στη Σερβία. Αναλυτικά:
7-8 Αυγούστου, Πάτρα, Τουρνουά με τη συμμετοχή της Ελλάδας, της Ρουμανίας και της Ουκρανίας
11-12 Αυγούστου, Βελιγράδι, Τουρνουά με τη συμμετοχή της Ελλάδας, του Μαυροβουνίου και της Σερβίας
18-19 Αυγούστου, Λονδίνο, Δύο φιλικές αναμετρήσεις με τη Μεγάλη Βρετανία
23-25 Αυγούστου, Αθήνα (ΟΑΚΑ), Τουρνουά Eurobank Ακρόπολις με τη συμμετοχή της Ελλάδας, της Σερβίας, της Ιταλίας και της Γεωργίας
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη