6 Ιουν 2017

Στο FIFA 18 ο ΠΑΟΚ (BINTEO)

Η Electronic Arts βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία και δύο ημέρες μετά την νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Champions League, ανακοίνωσε και επίσημα το FIFA 18, στο οποίο θα φιγουράρει ο Cristiano Ronaldo. Το FIFA 18 θα κυκλοφορήσει σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις: Standard Edition, Ronaldo Edition και Icon Edition.
Σύμφωνα με διαρροές που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες ο ΠΑΟΚ αναμένεται και φέτος να βρίσκεται στο team list του δημοφιλούς παιχνιδιού ποδοσφαίρου.
Ο Δικέφαλος αναμένεται να βρεθεί στην κατηγορία Rest Of The World εκεί που συνηθίζουν οι άνθρωποι της ΕΑ να τον τοποθετούν κάθε χρόνο.
Επίσης, τόσο η ΑΕΚ όσο ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός θα βρίσκονται στο… ρόστερ του βιντεοπαιχνιδιού που θα κυκλοφορήσει για κονσόλες και υπολογιστές.
Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer του επόμενου ποδοσφαιρικού τίτλου της Electronic Arts, ο οποίος και φέτος θα κάνει χρήση της Frostbite μηχανής γραφικών.
Το FIFA 18 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου για PlayStation 4, Xbox One και PC. Αξίζει να σημειωθεί πως για πρώτη φορά φέτος το FIFA Ultimate Team mode της PS4 έκδοσης θα υποδεχθεί μερικούς από τους πιο ιστορικούς παίκτες του ποδοσφαίρου, όπως ο βραζιλιάνος Ronaldo Nazario.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη