28 Ιουν 2017

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΗΣ LIDL!

Κι όμως υπάρχει ένας Έλληνας που έπιασε κορόιδα τους Γερμανούς και τους πούλησε ακίνητο σε πολλαπλάσια αξία απ την εμπορική του! Το σημαντικότερο στην υπόθεση:
τα χρήματα πήγαν σε Συνεταιρισμό και όχι στην τσέπη κάποιων! 
Και αντί το κράτος να του πει ένα ευχαριστώ, η τότε Αγροτική Τράπεζα που πήρε 1.600.000 ευρώ και ξεχρέωσε το μεγαλύτερο δάνειο σε Αγροτικό Συνεταιρισμό, να σταθεί κοντά του όταν τον κυνήγησε η ΕΦΟΡΙΑ αργότερα για λάθη άλλων διοικήσεων της ΕΑΣ Κιλκίς, τον τρέχουν τον άνθρωπο στα δικαστήρια για να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας!
Αυτή είναι η Ελλάδα δυστυχώς. 
Η ιστορία: 
Η ΕΑΣ Κιλκίς είχε στην κατοχή της ένα οικόπεδο 2 στρεμμάτων με δυο αποθήκες χτισμένες μέσα απ το 1965. 
Η αξία του είχε υπολογιστεί το 2006 απ την Αγροτική Τράπεζα στα 480.000 ευρώ για να σβήσει έτσι μέρος των χρεών της ΕΑΣ προς την Τράπεζα.
Ο νεοεκλεγείς τότε πρόεδρος της ΕΑΣ αγρότης Νίκος Πογέλης, έβαλε στόχο να πουλήσει το συγκεκριμένο περιουσιακό στοιχείο της ΕΑΣ σε μεγαλύτερο τίμημα.
Έτσι μετά από προσπάθειες μηνών, κατόρθωσε να πείσει τους εκπροσώπους της εταιρείας ΛΙΝΤΛ να το αγοράσουν για να φτιάξουν Σούπερ Μάρκετ.
Κατόρθωσε και τους το πούλησε στην τιμή των 1.610.000 ευρώ!
Με αυτό το ποσό εξοφλήθηκε όλο το δάνειο της ΕΑΣ προς την Αγροτική.
Τα χρέη όμως προς το ΙΚΑ και το Δημόσιο έτρεχαν από παλαιότερες διοικήσεις και μετά από χρόνια, ήρθε η Εφορία και του κατέσχεσε τους τραπεζικούς του λογαριασμούς για λάθη  και αβλεψίες άλλων διοικούντων.
Τον τρέχουν τον άνθρωπο από δικαστήριο σε δικαστήριο για να αποδείξει ότι δεν είναι ...ελέφαντας.
Οι δικαστές όταν ακούνε τι έκανε για την ΕΑΣ και πως χειρίσηκε τα οικονομικά της θέματα για το μικρό διάστημα που ήταν πρόεδρος, τον ΑΘΩΩΝΟΥΝ!
Όμως η εφορία θέλει αποφάσεις ...διοικητικών δικαστηρίων και ο άνθρωπος ξοδεύεται συνέχεια λόγω των γραφειοκρατικών διαδικασιών του Ελληνικού Δημοσίου.
Κι όμως είναι ο ΝΙΚΟΣ ΠΟΓΕΛΗΣ, ο άνθρωπος που πούλησε ακίνητο στους Γερμανούς σε πολλαπλάσια τιμή απ την πραγματική του αξία.

Σήμερα αν περάσετε μπροστά απ τις αποθήκες, υπάρχει μια ταμπέλα με το σήμα της LIDL και το ....πωλείται το ακίνητο!  Μιλάμε για επενδυτική ευκαιρία!


Γειά σου ρε πρόεδρε Πογέλη! Και μόνο που έκανες αυτή τη μαγκιά στους Γερμανούς...RESPECT!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη