8 Ιουν 2017

MIA ZΩΗ ΜΠΑΡΤΣΑ Ο ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Νέο συμβόλαιο με ρήτρα 400 εκατ. ευρώ.

 

Οι φήμες υπήρχαν εδώ και αρκετό καιρό, όμως τελικά σβήστηκαν οριστικά. Ο Λιονέλ Μέσι θα μείνει για πάντα στην Μπαρτσελόνα αφού οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία με την ρήτρα να εκτοξεύεται στα 400 εκατομμύρια ευρώ.
Οπως μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός «Cadena Ser», Μπαρτσελόνα και Μέσι έφτασαν σε συμφωνία για αναπροσαρμογή και ανανέωση του συμβολαίου έως το 2021 με οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο.
Ο Μέσι βρέθηκε πολλές φορές πρωταγωνιστής στα μεταγραφικά ρεπορτάζ αφού η καθυστέρηση συμφωνίας, έβαζε στο κόλπο τους Άραβες της Μάντσεστερ Σίτι, οι οποίοι ήθελαν να παίξουν και με το δυνατό χαρτί, το οποίο λέγεται φυσικά Πεπ Γκουαρδιόλα.
Τα μπλεξίμα που είχε και με την εφορία ο Μέσι, έπαιζαν καθοριστικό ρόλο στην αναπαραγωγή αυτών των ειδήσεων ωστόσο η συμφωνία με την Μπαρτσελόνα φαίνεται να βάζει τέλος σε αυτά τα σενάρια.
Είναι δεδομένο πως αυτόματα θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στον κόσμο ενώ η ρήτρα του, η οποία θα ανέβει από τα 250 εκατομμύρια στα 400, απαγορεύει πλέον σε κάθε φιλόδοξο αγοραστή, να κάνει όνειρα απόκτησής του.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη