11 Ιουν 2017

Survivor - Ποιος κερδίζει το έπαθλο φαγητού και ποιος αποχωρεί;

Ένα επεισόδιο με ανατροπές, αγωνία και έντονα συναισθήματα
παρακολουθήσαμε την περασμένη Τετάρτη στο Survivor. Οι Μαχητές κέρδισαν την ασυλία και έφαγαν, ενώ οι Διάσημοι αποχωρίστηκαν τον Μπο και συνεχίζουν μόνο με τρεις παικτες. Ο Μπο απoχώρησε από το Survivor με τη νέα διαδικασία «ξαφνικός θάνατος». Αμέσως μετά την ψηφοφορία στο Συμβούλιο του Νησιού, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε το όνομά του, σύμφωνα με την κατάταξη που είχε διαμορφωθεί μετά την 24ωρη ψηφοφορία. Την Κυριακή το δημοφιλές ριάλιτι επιστρέφει στις οθόνες μας. Ποιος κερδίζει το έπαθλο φαγητού και Ποιος αποχωρεί από το Survivor;

Στο νέο επεισόδιο του Survivor, το αγώνισμα θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο τους παίκτες. Ταχύτητα, ευλυγισία και αντοχή είναι απαραίτητα στοιχεία για να τα καταφέρουν. Οι δύο ομάδες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουν το έπαθλο φαγητού. Πρόκειται για ένα έπαθλο που το έχουν πολύ ανάγκη και οι δύο. Οι παίκτες καλούνται να τρέχουν μαζί με μια μεγάλη μπάλα μαζί τους και να περνούν εμπόδια. Και οι δύο ομάδες πρέπει να αποδείξουν ότι είναι αρκετά δυνατοί και γρήγοροι να φτάσουν με την μπάλα έως τον τελικό στόχο, που κρίνει πάντα το αποτέλεσμα.

 



Ποιος κερδίζει το έπαθλο φαγητού;
Με δεδομένο ότι οι Διάσημοι είναι μόνο τρεις, θα πρέπει και οι Μαχητές να επιλέξουν αντίστοιχα μόνο τρεις παίκτες που θα αγωνιστούν. Στο τρέιλερ για το επεισόδιο της Κυριακή βλέπουμε να αγωνίζονται ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Γιάννης Σπαλιάρας και η Σάρα Εσκενάζυ. Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος μένουν εκτός. Φαίνεται, λοιπόν, ότι αυτό θα «κοστίσει» στους Μαχητές. Σύμφωνα με τις διαρροές -τονίζουμε ότι δεν πρόκειται για επίσημες πληροφορίες- το έπαθλο φαγητού θα το κερδίσουν οι Διάσημοι.



Survivor: Δύσκολη η επόμενη μέρα για τους Διάσημους...

Ποιος αποχωρεί από το Survivor αυτή την εβδομάδα;


Μετά την 24ωρη ψηφοφορία των τηλεθεατών, ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε στην κορυφή της προτίμησης του κοινού, σύμφωνα με τις διαρροές. Με αυτό τον τρόπο, ο Ντάνος εξασφαλίζει τη συμμετοχή του στον ημιτελικό. Δεύτερος, σε ελάχιστη απόσταση ακολουθεί ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης. Οι δυο τους συγκεντρώνουν μαζί σαρωτικό ποσοστό που ξεπερνά το 75%. Οι υπόλοιποι παίκτες μοιράζονται ποσοστό μικρότερο του 24%. Ο Γιώργος Χρανιώτης, η Σάρα Εσκενάζυ και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρίσκονται στο τέλος της λίστας.

Η λίστα προτίμησης του κοινού έχει διαμορφωθεί ως εξής:

Γιώργος Αγγελόπουλος 38,3%
Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης 38%
Κώστας Αναγνωστόπουλος 11,7%
Κωνσταντίνος Βασάλος 5,1%
Γιάννης Σπαλιάρας 4,9%
Γιώργος Χρανιώτης 1%
Σάρα Εσκενάζυ 0,5%
Ευρυδίκη Βαλαβάνη 0,32%

Στον ημιτελικό θα φτάσουν τέσσερις παίκτες, ενώ μέχρι τότε θα έχουν αποχωρήσει άλλοι τέσσερις. Ο Ντάνος, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, ακόμα και όταν το παιχνίδι γίνει ατομικό, με όποιον και αν βρεθεί προτεινόμενος δεν θα αποχωρήσει. Εκεί βέβαια, είναι επίφοβα τα πράγματα ακόμα και για τον Μάριο. Αν οι παίκτες, αποφασίσουν για λόγους στρατηγικής να βγάλουν στον τάκο του δύο δυνατούς παίκτες, τότε ο «τρελός Κύπριος» θα βρεθεί εκτός ημιτελικού.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και η Σάρα Εσκενάζυ, αν θέλουν να πάρουν μέρος στον ημιτελικό θα πρέπει να εξασφαλίσουν την ατομική ασυλία. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα εγκαταλείψουν τον Άγιο Δομίνικο δίχως να προλάβουν να μπουν στην τελική τετράδα. Μάλιστα, μία από τις δύο κοπέλες θα είναι η επόμενη που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι, αν δεν κερδίσει στο αγώνισμα της ασυλίας αυτή την εβδομάδα. Δύσκολα θα είναι τα πράγματα και για τον Γιώργο Χρανιώτη και τον Γιάννη Σπαλιάρα.




πηγή: zappit.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη