18 Ιουν 2017

Το απόλυτο trend στα νύχια είναι τα... στήθη

Πιθανότατα θα έχετε ακούσει για το κίνημα "Free the Nipple" που έχει κατακλύσει το διαδίκτυο και αφορά τις θηλές του γυναικείου στήθους.

Αν όχι, πρόκειται για τη μάχη που δίνουν οι γυναίκες με σκοπό να αποβάλουν την ταμπέλα του "ακατάλληλου", από την εικόνα των εκτεθειμένων θηλών τους.

Μάλιστα, υπάρχει και συγκεκριμένο hastag στο Instagram για αυτό, ενώ αρκετές είναι οι διάσημες κυρίες που το υποστηρίζουν με όλη τους τη δύναμη.
ο όλο σκηνικό ήρθε να συμπληρώσει και μια νέα τάση στο μανικιούρ, η οποία μάλιστα κατάφερε να γίνει αμέσως το απόλυτο trend των ημερών, κάνοντας το διαδίκτυο να τρελαθεί και η οποία να γεμίζει να νύχια με... θηλές.

Εμπνευστής αυτής της τάσης, είναι η μανικιουρίστ Mei Kawajiri, ιδιοκτήτρια του ινστιτούτου νυχιών Nails by Mei, στη Νέα Υόρκη. Η ίδια φαίνεται ότι αποφάσισε να δώσει τη δίκη της μάχη, μέσα από την τέχνη της, για την απελευθέρωση των θηλών και όπως όλα δείχνουν, τα πάει περίφημα.

Αυτό που κάνει, είναι να βάφει τα νύχια έτσι ώστε να μοιάζουν με θηλές, σε διάφορες αποχρώσεις που θυμίζουν τις αποχρώσεις του δέρματος και μεγέθη, ενώ τους προσθέτει και λεπτομέρειες, όπως π.χ. σκουλαρίκια.Πρώτη έκανε το συγκεκριμένο μανικιούρ μια γυναίκα με το όνομα Erose Aziza, η οποία ανάρτησε φωτογραφία των νυχιών της στο Instagram και τώρα, το έκανε να θεωρείται ένα από τα πιο κουλ πράγματα που μια κοπέλα μπορεί να κάνει. Μάλιστα, τα σχέδια αυτά κέρδισαν τόσες θαυμάστριες, που άρχισαν να φιγουράρουν σε μεγάλες σελίδες στο διαδίκτυο. Λέτε να δούμε και κανένα άλλο μέλος του σώματος να γίνει το απόλυτο μανικιούρ;











 E-Radio.gr Life

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη