1 Ιουλ 2017

Διάλυση του «συστήματος ΕΠΟ»; Last year? 140-32 η ψηφοφορία, 43-11 οι ΕΠΣ!

Δεν έχει προηγούμενο το αποτέλεσμα της καταστατικής Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ, το οποίο αφήνει απόλυτα
ικανοποιημένους FIFA/UEFA και υφυπουργείο Αθλητισμού και ανοίγει οριστικά το δρόμο για τις εκλογές στην ομοσπονδία το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου.

Το νέο Καταστατικό υπερψηφίστηκε, κάτι που ήταν προαπαιτούμενο για τις διεθνείς συνομοσπονδίες, ενώ προηγουμένως αποσύρθηκε η διάταξη περί κωλυμάτων που αποτελούσε «αγκάθι».

Η ήττα του παλαιού καθεστώτος που πολύ θα επιθυμούσε την μη διεξαγωγή των εκλογών, ήταν συντριπτική και ξεπέρασε κάθε προσδοκία!

Συγκεκριμένα:
Υπέρ των διατάξεων του νέου Καταστατικού ψήφισαν: ΟΛΕΣ οι παρούσες ΠΑΕ της Super League, οι 3 εκπρόσωποι της Football League, αλλά και… 42 Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων, μεταξύ των οποίων και οι… εκπλήξεις των Τρικάλων και των Χανίων! Σε ψήφους, αυτό μεταφράζεται σε 140 «ναι»!

«Όχι» στο νέο Καταστατικό ψήφισαν μόλις 11 Ενώσεις, εκ των οποίων η Μεσσηνία ήταν διασπασμένη (2-1 υπέρ του «όχι»). Οι υπόλοιπες ήταν οι ΕΠΣ Δυτικής Αττικής, Ευβοίας, Ηλείας, Ηρακλείου, Καρδίτσας, Κέρκυρας, Κεφαλονιάς-Ιθάκης, Λακωνίας, Λασιθίου και Πειραιά.

Ακολουθούν ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός της Προσωρινής Διοίκησης που επίσης αναμένεται να υπερψηφιστούν άνετα.

Να σημειωθεί πως στις τάξεις της παράταξης του Βαγγέλη Γραμμένου επικρατεί πολύ μεγάλη ικανοποίηση για το  αποτέλεσμα και για το ότι κατέστη πλέον σαφές πως το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω! (κούνα που τον κούναγε αλλά τέλος πάντων...)

Έτσι ο κομμουνιστής Γραμμένος λέει τα δικά του...
Έχει όμως μαζέψει πολλά λαμόγια μαζί του. Ένα μεγάλο όμως αρχιλαμόγιο κάνει τη διαφορά και κινείται στην περιοχή της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
Άλλαξε στρατόπεδο πριν καιρό λόγω....της γνωστής του αγάπης - μια είναι η λατρεία του- και την έπεσε στον κομμουνιστή.
Μάλιστα κάποτε έπαιρνε και διάφορα αξεσουάρ απ τον Παππού και τα μοίραζε στους ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ.
Τώρα πουλάει τα ασπρόμαυρα αξεσουάρ και νομίζει ότι η γη θα συνεχίσει να γυρίζει....
Έλα όμως που η δικαιοσύνη είναι σαν το ΤΑΝΚ. Μπορεί να αργεί, αλλά δεν συγχωρεί....
Αναμονή λοιπόν....
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη