27 Ιουλ 2017

Τα πρώτα στοιχεία για τους νεκρούς στη συντριβή του αεροσκάφους στη Λάρισα

Νεκροί εντοπίστηκαν οι δυο επιβαίνοντες στο διθέσιο ιδιωτικό αεροσκάφος που συνετρίβη στη Λάρισα πάνω σε δένδρα, 500
μέτρα μακριά από τον αεροδιάδρομο της Αερολέσχης Λάρισας κοντά στο χωριό Δένδρα Τυρνάβου.
Περίπου δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα ιδιώτης που έπαιρνε μέρος στις έρευνες ειδοποίησε τους πυροσβέστες ότι το εντόπισε και μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας και με την βοήθεια ελικοπτέρου Απάτσι έφθασαν στο σημείο όπου βρέθηκαν μπροστά σε μια τραγωδία, καθώς οι δυο επιβαίνοντες ήταν νεκροί στα συντρίμμια του αεροσκάφους.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και οι δύο επιβαίνοντες βρέθηκαν δεμένοι στα καθίσματα του αεροσκάφους.
Η τραγική είδηση βύθισε στο πένθος την οικογένεια της Αερολέσχης. Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο ένας ήταν απόστρατος της αεροπορίας, πατέρας δυο ανήλικων κοριτσιών και μέλος της Αερολέσχης Λάρισας και ο άλλος εν ενεργεία πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας. Οι δυο τους ήταν πολύ καλοί φίλοι και κατάγονταν από την Αμφιλοχία.
Στο σημείο της τραγωδίας εκτός από τους πυροσβέστες και την αστυνομία βρέθηκαν πληρώματα του ΕΚΑΒ που μετέφεραν τις σορούς των δυο άτυχων ανδρών στο ΓΝΛ για νεκροψία – νεκροτομή ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου τους. Στο τόπο του δυστυχήματος αναμένονται και εμπειρογνώμονες της επιτροπής αεροπορικών ατυχημάτων για τα ακριβή αίτια της τραγωδίας. Το μοιραίο αεροσκάφος που δεν ανήκει στην Αερολέσχη Λάρισας απογειώθηκε νωρίς το απόγευμα και ήταν να προσγειωθεί αμέσως μετά τις 9 το βράδυ. Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους η προσγείωση του δεν έγινε ποτέ καθώς συνετρίβη σκορπώντας τον θάνατο στους δυο επιβαίνοντες.





newsbeast.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη