12 Ιουλ 2017

ΧΑΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΧΑΜΕΝΗ» ΕΔΡΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΛΕΒΕΝΤΗ: Γιατί φοβούνται τον Καλλιάνο

Φωτιές άναψε η δήλωση της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου απαντώντας στο ερώτημα αν είναι διατεθειμένη να παραδώσει
την έδρα της, μετά την ανεξαρτητοποίησή της από την Ένωση Κεντρώων.
«Ο πρώτος επιλαχών στο Ειρηνοδικείο είναι ο κ. Καλλιανός και κάποτε μου είχε πει ο πρόεδρος “και να πεθάνεις θα σε βαλσαμώσουμε”, διότι θα την πάρει την έδρα και θα την πάει στη ΝΔ. Αν την παραδώσω είναι σαν να τους εκβιάζω. Ανεξάρτητη θα κάνω το έργο μου. Αυτό που θέλω να κάνω», τόνισε χαρακτηριστικά η κα. Μεγαλοοικονόμου, μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Στραβελάκη.
Καλλιάνος: Δεν θα αποδεχθώ την έδρα
Την απόφασή του να μην αποδεχτεί τη βουλευτική έδρα σε περίπτωση παραίτησης της κ. Μεγαλοοικονόμου, ανακοίνωσε ο Γιάννης Καλλιάνος, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.
«Θα ήταν πολιτικά ανήθικο να παραλάβω την έδρα και να τη μεταφέρω στη ΝΔ τη στιγμή που ανήκει στην Ένωση Κεντρώων. Ουδέποτε θα έκανα κάτι τέτοιο και το έχω ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή. Στη Βουλή θα επιλέξουν να με βάλουν οι πολίτες με σταυρό, εφόσον κρίνουν ότι είμαι ικανός να προσφέρω τα μέγιστα για τη ΝΔ.
Κανένα δωράκι από την ΕΚ ή τη Μεγαλοοικονόμου δεν θα δεχόμουν. Επομένως, αφού αυτός είναι ο φόνος της κ. Μεγαλοοικονόμου, μπορεί να παραδόσει την έδρα της χωρίς δισταγμό και εγώ με τη σειρά μου στον επόμενο» τονίζει χαρακτηριστικά το στέλεχος της ΝΔ.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη