8 Ιουλ 2017

κάλπη τον Οκτώβριο, οικουμενική και διάσπαση κομμάτων

Στον αστερισμό της «άγριας» πανσελήνου
Ποια ζώδια θα ζήσουν τον απόλυτο καλοκαιρινό έρωτα
και σε ποια θα χαμογελάσει η τύχη  Η πολιτική αστρολόγος Δήμητρα Παπανικολοπούλουαναλύει το αυριανό φαινόμενο
Από τον 
Θάνο Μακρογαμβράκη
Απλετο φως σε αρκετές πτυχές της ερωτικής και της επαγγελματικής ζωής Καρκίνων, Αιγόκερων, Ζυγών και Κριών θα ρίξει η αυριανή «εκρηκτική» πανσέληνος του Ιουλίου. Ταύροι και Παρθένοι καλούνται να σκεφτούν ψύχραιμα τα επόμενα βήματά τους, σύμφωνα με την αστρολόγο Δήμητρα Παπανικολοπούλου, ενώ Τοξότες και Δίδυμοι μπαίνουν σε νέες ερωτικές περιπέτειες.
Κριός
ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΣΤΟΧΟΥΣ
Παθιασμένος, ερωτιάρης, ορμητικός, σεξουαλικός, ιδιαίτερα αυτό το καλοκαίρι θέτει στόχους και τους επιτυγχάνει. Μεγάλη εύνοια στην τύχη. Στις 20, 21 και 22 Ιουλίου πάρτε... λαχείο! Στις 26 ή 27 θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά να στραφείτε σε νέα κατεύθυνση. Ιδιαίτερα ερωτικοί είστε όλοι στις 30 και 31, γι’ αυτό εκφράστε ελεύθερα τα συναισθήματά σας χωρίς να σκέφτεστε το τίμημα.
Ταύρος
ΤΗΣ... ΥΠΟΜΟΝΗΣ
Αναζητεί στον έρωτα το μυστήριο, τον αισθησιασμό, την απόλαυση και για εκείνον το σεξ μοιάζει συχνά με το καλό φαγητό. Θέλει την υπομονή του ερωτικού συντρόφου του γιατί όσο περισσότερο υπομονετικός είναι τόσο καλύτερα θα τον ικανοποιήσει. Η ενέργειά σας είναι έντονη, όσο και η βούληση να πετύχετε, στις 23 και 24. Στις 30 και 31 δεν σας σταματούν κανείς και τίποτα.
Δίδυμος
ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΕΠΑΦΕΣ
Συχνά διαλέγει καλοκαιρινές δουλειές για να μπορεί να διασκεδάσει έντονα και ερωτικά. Η γλώσσα του είναι εξαιρετικά απελευθερωμένη, γι’ αυτό δώστε προσοχή σε μια σχέση που σημαίνει πολλά για σας. Στις 15, 16 και 17 είστε σε εγρήγορση και δεν μπορεί κανείς να σας αμφισβητήσει πουθενά. Ευνοϊκές ημέρες, 25 και 26 Ιουλίου. Ευχάριστες οι επαφές με όλους στις 30 και 31 Ιουλίου.
Καρκίνος
«ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ...»
Είναι ευαίσθητος, εσωστρεφής και ρομαντικός. Η φράση που αντιπροσωπεύει το φετινό καλοκαίρι του είναι «ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα». Ξεκουραστείτε, ηρεμήστε, φαίνεστε πιο όμορφοι και γοητευτικοί! Μην είστε πολύ γενναιόδωροι στις 11 και 12 Ιουλίου. Εχετεόλες τις καλές προϋποθέσεις να περάσετε ευχάριστα, να διασκεδάσετε και να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Πηγαίνετε με το ρεύμα και όχι αντίθετα.
Λέων
ΓΙΑ ΤΟΛΜΗΡΟΥΣ
Θέλει να ζήσει το απόλυτο κυνήγι, μακριά από το άγχος του χειμώνα, ενώ φέτος το καλοκαίρι θα ψάξει να βρει το πιο άξιο γι’ αυτόν «θήραμα». Η τύχη είναι μαζί σας και βοηθά τους τολμηρούς! Στις 15, 16 και 17 ελέγξτε τα νεύρα σας. Οπου οι άλλοι βλέπουν προβλήματα, εσείς βλέπετε θησαυρούς. Μην μπείτε σε περιττές αντιπαραθέσεις στις 15, 16 και 17 Ιουλίου.
Παρθένος
ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΚΕΡΔΗ
Εχει λεπτά γούστα και αντιπαθεί το χυδαίο. Προτιμά πιο προσγειωμένες καταστάσεις, μια και η φυσική δειλία του δεν τον αφήνει να παρασυρθεί. Οικογενειακές υποχρεώσεις σάς απασχολούν ευχάριστα στις 11 και 12 Ιουλίου. Χρειάζεστε ξεκούραση και απόδραση, ενώ καλές είναι οι πιθανότητες για κέρδη στα οικονομικά. Κάντε γνωριμίες, διαφορετικά φροντίστε να ανανεώσετε τον έρωτά σας με τον σύντροφό σας!
Ζυγός
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ
Γοητευτικός, αναποφάσιστος, δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αγάπη και δεν θα πάψει να ενδιαφέρεται για τον σύντροφο όσο ζει και υπάρχει. Οταν κάτι δεν τελειώνει, μην απογοητεύεστε, κάντε απλά υπομονή. Δείτε τη διαφορετική τροπή που παίρνουν τα πράγματα ως ευκαιρία. Βγείτε με φίλους σας στις 30 και 31 Ιουλίου. Χαλαρώστε, ξεκουραστείτε και αφήστε τα βλέμματα να είναι πάνω σας.
Σκορπιός
ΜΗΝΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
Συναισθηματικός, κουμαντάρεται από τις επιθυμίες του και δεν παρουσιάζεται πάντα με φωτοστέφανο, όπου κι αν πάει. Η έμφυτη δημιουργικότητά σας προσελκύει ερωτικά στις 15, 16 και 17 Ιουλίου. Ξέρετε πολύ καλά να χειρίζεστε επιτυχημένα τον ερωτικό τομέα όλο τον μήνα. Είστε φουλ δημιουργικοί και εργατικοί αυτό το διάστημα. Επίλυση ενός ζητήματος με συνάδελφο στις 23 και 24 Ιουλίου.
Τοξότης
ΜΗΛΟΝ ΤΗΣ ΕΡΙΔΟΣ
Επειδή αγαπάει την ελευθερία και ψάχνει να βρει ανοιχτό πεδίο δράσης, θέλει έναν σύντροφο να κρατάει το κλειδί του πάθους, με το οποίο μόνο αυτός μπορεί να κλειδώσει. Προγραμματίστε ταξίδια και παρέες. Στις 11 και 12 οι επιτυχίες σας στον ερωτικό τομέα θα βάλουν φωτιά στο καλοκαιρινό σκηνικό. Νέοι έρωτες μπορεί να προκύψουν και δεν θα ξέρετε τι να διαλέξετε.
Αιγόκερως
ΦΟΥΛ ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟΣ
Θερμόαιμος και ερωτιάρης, δεν ανέχεται την άρνηση ούτε σηκώνει αστεία. Η προσωπική γοητεία σας θα αυξηθεί και η ζωτικότητά σας θα βελτιωθεί πολύ. Στον έρωτα, οι σχέσεις σας θα είναι ήρεμες και ρομαντικές. Ανοίγματα στην καριέρα σας, από τα οποία θα επωφεληθείτε μόνο αν προσπαθήσετε. Ηρθε η ώρα να εργαστείτε και να τα καταφέρετε με επιτυχία. Προσοχή στα οικονομικά σας.
Υδροχόος
ΝΕΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ
Ψάχνει για σύντροφο και όχι για σεξουαλικό αντικείμενο, που να αγαπάει τα προκαταρκτικά παιχνίδια πριν πέσει «στο ψητό». Αυτόν τον μήνα δεν θα σας λείψουν η διασκέδαση, οι κοινωνικές συγκεντρώσεις και οι νέες γνωριμίες. Πρέπει να είστε υπομονετικοί και ανεκτικοί. Προσοχή στα οικονομικά σας. Πρέπει να επιτρέπετε να συμβαίνουν τα πράγματα με τον δικό τους ρυθμό και να περιμένετε.
Ιχθύες
ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ
Φιλήδονος, συναισθηματικός και ασταθής, ψάχνει σύντροφο που να διαθέτει σεξουαλική ένταση, ώστε να μπορεί να πατάει το γκάζι και το φρένο όταν πρέπει. Στα επαγγελματικά δεν υπάρχει αξιοσημείωτη αλλαγή και θα πρέπει να κάνετε υπομονή για μετέπειτα εξελίξεις. Πρέπει να ακολουθήσετε το μονοπάτι που έχετε ήδη διαλέξει και να κάνετε συμβιβασμούς για να προχωρήσετε στη ζωή σας.
Surprise... κάλπη τον Οκτώβριο, οικουμενική και διάσπαση κομμάτων
Πολιτική αστάθεια και αιφνιδιαστικές... κάλπες μέσα στο ερχόμενο φθινόπωρο φέρνει στη χώρα το «καυτό» αστρολογικό σύμπλεγμα που δημιουργεί η αυριανή «άγρια» Πανσέληνος, σε συνδυασμό με τα απομεινάρια του φεγγαριού του Ιουνίου και τις επερχόμενες εκλείψεις του Αυγούστου και ειδικά της ηλιακής, που ονομάζεται και έκλειψη της Αποκάλυψης ή του Νοστράδαμου! Σύμφωνα με την πολιτική αστρολόγο και εκπρόσωπο της American Federation of Astrologers Δήμητρα Πανανικολοπούλου, ο Οκτώβριος είναι ίσως ο πιο πιθανός μήνας για τη διεξαγωγή των εκλογών, που όμως θα επιφυλάσσουν εκπλήξεις στους πρωταγωνιστές. «Αν και ο Οκτώβριος έχει αποδείξει αστρολογικά ότι ταιριάζει εκλογικά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ωστόσο αυτή τη φορά τα πάντα θα είναι διαφορετικά.
Μπορεί μια αυτοδύναμη κυβέρνηση να μοιάζει με σενάριο επιστημονικής φαντασίας, όμως για μένα οι καταστάσεις, τα γεγονότα και ό,τιάλλο προκύψει από το αστρολογικό σύμπλεγμα του καλοκαιριού, και ειδικά του Αυγούστου, είναι πιο πιθανό να φέρουν μια οικουμενική κυβέρνηση. Οταν μιλάμε για πολιτική αστάθεια και “καυτή πατάτα”, αυτό ακριβώς εννοούμε.
Πολλά κόμματα θα διασπαστούν, ενώ θα έχουμε έντονες συζητήσεις και σκέψεις σχετικά με την επιστροφή μας σε εθνικό νόμισμα. Στις 12 και τις 21 Οκτωβρίου τα μάτια μας θα πρέπει να είναι στραμμένα στο Αιγαίο» τονίζει.
Η Πανσέληνος του Ιουλίου στον Αιγόκερω, μαζί με τον Αρη στον Καρκίνο, προκαλεί βία, πόλεμο, απειλές, δολοφονίες και ανατροπές, σύμφωνα με τη Δήμητρα Παπανικολοπούλου.
«Διαταράσσονται οι σχέσεις των λαών και των εθνών. Η ευθυγράμμιση του Ηλίου τον Αύγουστο είναι η πιο ισχυρή και αυξάνει τον θυμό, τον εκνευρισμό, την πολιτική απάτη. Η ενέργεια που κατεβαίνει στον πλανήτη είναι πολύ μεγάλη και έχει επίδραση σε τρομοκρατικά χτυπήματα, δολοφονίες πολιτικών προσώπων, αύξηση της ενδοοικογενειακής βίας, ξαφνικές ανατροπές, φυσικές καταστροφές, ακόμα και πόλεμο. Η Τουρκία θα βιώσει πιθανότατα ισχυρό γεωλογικό φαινόμενο, η Νέα Υόρκη τον τρόμο, ενώ η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι κινδυνεύει ακόμα και με πτώση από λανθασμένους χειρισμούς. Επίσης, επηρεάζονται το Λος Αντζελες, το Λονδίνο, το Ελσίνκι, η Κοπεγχάγη, το Κατάρ, η Μέση Ανατολή, η Σαουδική Αραβία και η Κορέα. Προβλήματα που σχετίζονται με την Αλβανία, αύξηση της τρομοκρατίας και των απειλών» αναφέρει.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη