27 Ιουλ 2017

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ


Ο ΠΑΟΚ θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στην Ουκρανία με τον Αλεξάντερ Στανόγεβιτς να προσαρμίζει τα πλάνα του στο 4-3-3 απέναντι στην Ολιμπίκ.


Στο Κίεβο ξεκινούν οι φετινές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη καθώς αντιμετωπίζει στον γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League την Ολιμπίκ Ντόνεντσκ (19:30, OTE SPORT 2).
Σε ότι αφορά στη βασική ενδεκάδα κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ αναμένεται να πάρει θέση ο Ρέι, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Λεβέκ. Την τριάδα στη μεσαία γραμμή θα αποτελέσουν οι Σάκχοφ, Τσίμιροτ και Κάνιας. Στα δεξιά της επίθεσης θα είναι ο Κάμπος, στα αριστερά ο Μακ και στην κορυφή θα βρίσκεται ο Πρίγιοβιτς.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μελίσσας, Σιαμπάνης, Λέοβατς, Πούγγουρας, Μαλεζάς, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Ενρίκε, Αθανασιάδης και Ουάρντα. Εκτός αποστολής έμειναν οι Koυλούρης, Δεληγιαννίδης, Κάτσε, Κωνσταντινίδης, Κοροβέσης, Μπρκιτς, Ζάιρο και Λημνιός.
Η Ολιμπίκ θα παραταχθεί με σύστημα 4-4-1-1 και την πιθανή ενδεκάδα θα συνθέσουν οι Μακαράτζε, Λούκιαντσουκ, Κραβτσένκο, Σαμπάνοφ, Νεμτσάινοφ, Σεστάκοφ, Μπγντάνοφ, Τσιμπάλιουκ, Μόχα, Καμούτοφ, Μπιλένκι.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη