30 Ιουλ 2017

Νέος «Κώδικας Ντα Βίντσι»: Τι έχει κρύψει ο ζωγράφος μέσα στην Μόνα Λίζα;

Ένα βίντεο με 1,2 εκατομμύρια προβολές στο YouTube, υποστηρίζει πως ο διάσημος ζωγράφος και εφευρέτης
λεονάρντο Ντα Βίντσι, που έζησε τον 14ο και τον 15 αιώνα, είχε κρύψει στον πιο διάσημο πίνακά του, την Μόνα Λίζα, μυστικά για ύπαρξη εξωγήινων!

Στο βίντεο της ομάδας Paranormal Crucible, η αφηγήτρια εξηγεί πως αν ενωθούν η Μόνα Λίζα και το καθρέφτισμα του πίνακα, σχηματίζεται στη μέση η φιγούρα ενός εξωγήινου.

Μάλιστα, έπειτα από ψηφιακή επεξεργασία στην εικόνα και αλλαγή στον φωτισμό, υποστηρίζουν ότι φαίνεται καθαρά το κεφάλι και ο λαιμός ενός τρομακτικού πλάσματος.

Στην επεξήγηση ακούγονται τα εξής λόγια: «Πολλοί θεολόγοι πιστεύουν ότι ο Ντα Βίντσι σκόπιμα απέκρυψε μυστικούς κώδικες και υποσυνείδητα μηνύματα στο μεγαλύτερο μέρος του έργου του. Εάν αυτό είναι αλήθεια, τότε είναι εύλογο να υποθέσουμε ότι η Mona Lisa ήταν στην πραγματικότητα ζωγραφισμένη για να αποκρύψει σημαντικά ιστορικά και θρησκευτικά γεγονότα σχετικά με την εξωγήινη παρουσία και τη συγκεκαλυμμένη εμπλοκή της εντός της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας».

Σε άλλο βίντεο της ίδιας συνωμοσιολογικής ομάδας, παρουσιάζονται «αποδείξεις» για ακόμα έναν πίνακα του Ντα Βίντσι όπου υποτίθεται αποκαλύπτεται εξωγήινος, στον Ιωάννη τον Βαπτιστή.

starxeiamas
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη