4 Ιουλ 2017

ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ! ΤΣΑΚΝΗΣ ΣΕ ΡΑΧΗΛ: Σκάστε επιτέλους (βίντεο)

Τα αποκαλυπτήρια του μνημείου «Μνήμες και χρέος» κατά του «μαύρου» στην ΕΡΤ πραγματοποιήθηκαν σήμερα,

Δευτέρα, το μεσημέρι, έξω από το ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν στελέχη της διοίκησης της ΕΡΤ, εργαζόμενοι, καθώς και μέλη της Λαϊκής Ενότητας και η Ραχήλ Μακρή, που είχαν στηρίξει τον «αγώνα» των εργαζομένων το 2013, όταν και έκλεισε η ΕΡΤ.
ΕΡΤ 1 ΕΡΤ 5 ερτ 6 ΕΡΤ2 ΕΡΤ3 ΕΡΤ4
Μετά το τρισάγιο έγιναν τα αποκαλυπτήρια μνημείου που φιλοτέχνησε αφιλοκερδώς ο γλύπτης Κυριάκος Ρόκος. Εισαγωγικό χαιρετισμό έκανε ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτης Καλφαγιάννης.
Ένταση υπήρξε όταν κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του γενικού γραμματέα ενημέρωσης και επικοινωνίας Λευτέρη Κρέτσου και του προέδρου της ΕΡΤ Διονύση Τσακνή αποχώρησαν διαμαρτυρόμενοι ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο Δημήτρης Στρατούλης από τη ΛΑΕ, αλλά και η Ραχήλ Μακρή, εκφράζοντας την αντίθεσή τους με την παρουσία τους, ενώ υπήρξαν και κάποιες φραστικές αντεγκλήσεις.
Τον πρόεδρο της ΕΡΤ διέκοπτε η Ραχήλ Μακρή, φωνάζοντας παρατεταμένα: «Είστε άνανδροι και ξετσίπωτοι που δεν δίνετε το λόγο σε αυτούς που αγωνίστηκαν για την ΕΡΤ». Τότε ο κ. Τσακνής δεν άντεξε και φανερά εκνευρισμένος είπε στη Ραχήλ Μακρή: «Θα βγάλετε τον σκασμό επιτέλους; Βγάλτε το σκασμό! Σκάσε, σκάσε!».
Το σάιτ της ΕΡΤ κάλυψε το θέμα με τον τίτλο «Τρισάγιο και αποκάλυψη μνημείου στην ΕΡΤ για όσους «έφυγαν» τη διετία 2013-2015»!








protothema.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη