11 Ιουλ 2017

ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ

Σαφείς αιχμές για όσους αποφάσισαν να φύγουν από την Ενωση Κεντρώων άφησε ο Βασίλης Λεβέντης, μετά και την τελευταία ανεξαρτητοποίηση από την Kοινοβουλευτική Oμάδα, αυτή της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου.

Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ANT1, υποστήριξε ότι οι άνθρωποι που εκλέχθηκαν με λίστα, όπως η κυρία Μεγαλοοικονόμου, δεν έχουν μέλλον. «Πιστεύω ότι οι άνθρωποι που έχουν βγει με λίστα δεν έχουν μέλλον. Είναι αυτοκτονία να φεύγουν από το κόμμα», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Λεβέντης, απαντώντας για τις αποχωρήσεις τόσο της κυρίας Μεγαλοοικονόμου όσο και του κ. Καρρά, τόνισε χαρακτηριστικά: «Πιστεύω ότι τελειώνει η καριέρα και των δύο. Πού να πάει ο Καρράς; Έστω ότι τον παίρνουν στο ΠΑΣΟΚ. Υπάρχει περίπτωση να βγει; Στο ΠΑΣΟΚ γίνεται μάχη. Ποιος θα πρωτοβγεί;».
Παράλληλα, ερωτηθείς για το αν πιστεύει ότι η κυρία Μεγαλοοικονόμου θα πάει στο ΠΑΣΟΚ ή στη ΝΔ, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων τόνισε ότι αυτό θα φανεί και πως δεν θέλει να κάνει κάποιες εκτιμήσεις, ενώ εξήγησε ότι δεν έχει καταλάβει τους λόγους που την έκαναν να ανεξαρτητοποιηθεί:
«Δεν έχω καταλάβει. Με επισκέφτηκε την Παρασκευή, συζητήσαμε φιλικά κάποια θέματα και είπαμε θα τα ξαναπούμε, σήμερα μάλιστα. Χθες ήμουν στο αυτοκίνητο και έμαθα ότι κατέθεσε ανεξαρτητοποίηση».

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη