25 Ιουλ 2017

Σαουδάραβας πρίγκιπας ο πρώτος κάτοικος του Αστέρα Βουλιαγμένης

Έντονες είναι οι διεργασίες που συντελούνται μεταξύ της ιδιοκτήτριας του Αστέρα Βουλιαγμένης, AGC Equity Partners,
και επενδυτών που εκδηλώνουν ισχυρό ενδιαφέρον για την απόκτηση έκτασης στην οποία θα κατασκευάσουν τη βίλα τους μέσα στο πιο δημοφιλές ξενοδοχειακό συγκρότημα της χώρας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της Realnews, ελληνικά και ξένα επενδυτικά κεφάλαια «φλερτάρουν» έντονα με την αγορά 1 από τους 13 οριοθετημένους χώρους, όπου θα δημιουργηθούν ισάριθμες πολυτελείς κατοικίες εντός του «φιλέτου» της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Θέμα χρόνου είναι να οριστικοποιηθούν τα πρώτα 2-3 deals, με τις υπογραφές να «πέφτουν» μέσα στους επόμενους 3-4 μήνες.

Ο Σαουδάραβας πρίγκιπας Αλ Ουαλίντ Μπιν Ταλάλ φέρεται να είναι ο πρώτος κάτοικος του Αστέρα, ενώ την ίδια στιγµή καλά πληροφορηµένες πηγές κάνουν λόγο για ισχυρό εν- διαφέρον από Άραβες, Τούρκους και Έλληνες επενδυτές, µε εκπροσώπους του εφοπλιστικού κλάδου να µονοπωλούν τις συζητήσεις και να είναι πρόθυµοι να διαθέσουν περισσότερα από 40 εκατ. ευρώ για µία θέση στον Αστέρα.

Πληροφορίες της Realnews αναφέρουν πως ένας Έλληνας εφοπλιστής αναμένεται να είναι στους τρεις πρώτους νέους ιδιοκτήτες που θα «κλειδώσουν» τη συμφωνία μέσα στο επόμενο τρίμηνο. Όπως επισημαίνουν, μάλιστα, οι ίδιες πηγές, στη λίστα των Ελλήνων επενδυτών φιγουράρουν ονόματα του εφοπλιστικού -και όχι μόνο- κλάδου που δεν συγκαταλέγονται στους «διάσημους» του ελληνικού επιχειρείν, αλλά δραστηριοποιούνται κυρίως στο εξωτερικό, κρατώντας χαμηλό προφίλ, γεγονός που κάνει παράγοντες της τουριστικής αγοράς να δίνουν ακόμη μεγαλύτερη αξία σε αυτή τους την κινητικότητα.






Realnews.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη