11 Ιουλ 2017

Αυτός είναι ο σάτυρος επιχειρηματίας απ τον Βόλο! (Φωτογραφία)

Σάλος έχει ξεσπάσει στο Βόλο, μετά τη σύλληψη επιχειρηματία της πόλης που πήγε στην Κέρκυρα για διακοπές με μια 14χρονη. Η υπόθεσή του έχει γίνει πρώτο θέμα συζήτησης
στην πόλη της Μαγνησίας, αφού όλοι αναρωτιούνται ποιος μπορεί να είναι ο άνθρωπος εκείνος που συνελήφθη για ασέλγεια σε ανήλικο παιδί, καθώς τα στοιχεία του δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά από την αστυνομία.
Στο Βόλο οι περισσότεροι αναρωτιούνται ποιος μπορεί να είναι ο επιχειρηματίας ο οποίος είχε άρρωστες σεξουαλικές φαντασιώσεις με ανήλικες, ενώ κάποια ονόματα σημαντικών επιχειρηματιών της πόλης που ακούστηκαν αρχικά διαψεύδονταν από τις Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες. ο 55χρονος είναι παντρεμένος με ένα παιδί, ενώ δραστηριοποιείται αρκετά χρόνια στο χώρο του εμπορίου και μάλιστα διαθέτει σούπερ μάρκετ στην πόλη
Ο δράστης φέρεται να είχε πει ψέματα στη σύζυγό του ότι θα πάει για δουλειές, ενώ είχε κλείσει ολιγοήμερο ταξίδι στην Κέρκυρα με την 14χρονη. Κανείς από τους συγγενείς του δεν φανταζόταν τα όσα έκρυβε. Ο επιχειρηματίας είχε πάρει τη συγκατάθεση της μητέρας της μικρής, την οποία βοηθούσε οικονομικά επειδή ήταν άνεργη και φτωχή. Της πλήρωνε πολλές φορές το ενοίκιο και της έδινε χρήματα με αντάλλαγμα τα παιδιά της. Σύμφωνα με πληροφορίες διατηρούσε σεξουαλικές σχέσεις και με την 18χρονη, σήμερα, αδελφή της 14χρονης, η οποία έχει κληθεί να καταθέσει στην αστυνομιά.

Η 14χρονη βρίσκεται σε έμπειρα χέρια αστυνομικών, αλλά και παιδοψυχολόγου που προσπαθούν να επουλώσουν τα ψυχικά τραύματα της ψυχής της. Εκείνο που προσπαθεί να θεραπεύσει ο ψυχολόγος είναι οι πληγές που έχουν προκαλέσει στην 14χρονη οι κινήσεις της ίδιας της μητέρας, η οποία όπως όλα δείχνουν για χάρη λίγων χρημάτων και τροφής έδινε στον 55χρονο την ίδια της την κόρη αδιαφορώντας για τις τραυματικές συνέπειες που θα είχε η σεξουαλική κακοποίηση.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη