18 Ιουλ 2017

Ο Μαδούρο της Ελλάδας καλύπτει τις αθλιότητες Κοντονή!

Δεν σχολιάζουμε ούτε την Ηριάννα, ούτε την απόφαση των δικαστών αλλά σχολιάζουμε τον υπουργό δικαιοσύνης που παρεμβαίνει ως άλλος Γεώργιος Παπαδόπουλος και τα
χώνει στους δικαστές για μια απόφαση με την οποία δεν συμφωνεί!
Για να ξέρετε, ο Κοντονής είναι από εκείνο το νησί που αφήνουν τους εγκληματίες κυνηγούς να πυροβολούν απ τα ενοικιαζόμενα οικόπεδα, χωράφια, μπαλκόνια κτλ τα πουλιά που περνούν από εκεί...

Καλύπτει κάθε χρόνο την παράνομη σφαγή των πουλιών επειδή οι κυνηγοί δίνουν χοντρό ενοίκιο στους ψηφοφόρους και ταυτόχρονα το γίδι κάνει κριτική στους δικαστές!!!
Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει και το zoosos.gr oι λαθροκυνηγοί από τη Ζάκυνθο – όπου εκλέγεται ο κος Κοντονής ως βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – του ζήτησαν να κάνει τα στραβά μάτια για να συνεχίζουν ανενόχλητοι την καταστροφή του περιβάλλοντος και εκείνος στις αιτιάσεις τους αντέδρασε ως Πόντιος Πιλάτος.
 Θυμίζουμε ότι στην Ζάκυνθο συστηματικά εξοντώνουν χιλιάδες τρυγόνια από κυνηγούς που τα εξολοθρεύουν εκτός κυνηγετικής περιόδου προκαλώντας τεράστια ζημιά στους πληθυσμούς των πουλιών και φυσικά παραβαίνοντας το εθνικό και το κοινοτικό δίκαιο. Μάλιστα παλιότερα στο λιμάνι του νησιού έγιναν επεισόδια προκειμένου να εμποδιστεί η μετάβαση 25 θηροφυλάκων που είχαν φτάσει για να κάνουν ελέγχουν ώστε να μπει φραγμός σε αυτή την παράνομη παράδοση. 

Πηγή: www.lifo.gr



 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη