20 Ιουλ 2017

ΘΕΛΩ ΠΑΟΚ ΛΕΕΙ Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ

Ο νεαρός φόργουορντ ηγείται των προσπαθειών της Εθνικής Νέων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20 της Κρήτης, αλλά την ίδια στιγμή το τοπίο για το μέλλον του παραμένει σχετικά «θολό» και οριστικές εξελίξεις δεν υπάρχουν.


Ο «Χαραλαμπό» θα δοθεί δανεικός από τον Παναθηναϊκό Superfoods, προκειμένου να πάρει παιχνίδια και ρόλο σε κάποια άλλη ομάδα και να γυρίσει ακόμη πιο έτοιμος. Άλλωστε, αποτελεί το πιο πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο των «πρασίνων» που τον... έδεσαν πέρσι με 8ετές συμβόλαιο.
Τίποτα πάντως δεν έχει ξεκαθαρίσει μέχρι αυτή τη στιγμή. Ο ΠΑΟΚ θέλει πολύ τον παίκτη και έχει το μεγάλο πλεονέκτημα, αφού και ο ίδιος ο 20χρονος φόργουορντ ενδιαφέρεται πολύ για την προοπτική να αγωνιστεί στον «Δικέφαλο» υπό τις οδηγίες του Ηλία Παπαθεοδώρου.
Ωστόσο, είναι απόλυτα επιβεβαιωμένο το ότι ο Παναθηναϊκός Superfoods δεν έχει λάβει τελική απόφαση για το πού θα δώσει τον παίκτη. Την ίδια ώρα, για τον Χαραλαμπόπουλο υπάρχουν προτάσεις από τον Άρη και ομάδες του εξωτερικού, αλλά γεγονός είναι πως έχει βάλει σε προτεραιότητα τον ΠΑΟΚ.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη