2 Ιουλ 2017

Πάμε γι άλλα: Ένας στους πέντε Έλληνες αστυνομικούς είναι ομοφυλόφιλος!



"9.000 Έλληνες αστυνομικοί είναι gay."
Τη "διαπίστωση" αυτή έκανε ο ένας και μοναδικός "αναγνωρισμένος" ομοφυλόφιλος αστυνομικός ....
Μιχάλης Λώλης, σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Συνηθίζεται οι gay να υπερβάλουν εξωφρενικά στα ποσοστά, για να δημιουργήσουν την αίσθηση ενος ...τεράστιου ρευματος ομοφυλοφιλίας και να αισθανθούν ότι δεν ανήκουν στο περιθώριο. 
Η αλήθεια, πέρα από οποιαδήποτε προπαγάνδα, εκφοβισμό ή τακτική, που ΟΛΟΙ οι άνθρωποι γνωρίζουν και πέρα από τις αστείες υπερβολές είναι ότι οι gay στο στρατό, την αστυνομία κλπ, δεν μπορεί να είναι πάνω από 1 στους χίλιους, ενώ λίγο μεγαλύτερο είναι το ποσοστό στο γενικό πληθυσμό. 
Αυτό δεν είναι ούτε καλό, ούτε κακό, απλά είναι η αλήθεια και η στατιστική με βάση την κοινή λογική του ανθρώπου που δεν έχει σκοπιμότητες ή παρωπίδες.

Όλοι είναι υποχρεωμενοι να σέβονται τους gay. Την ίδια υποχρέωση όμως έχουν και οι gay. Πρέπει να σέβονται τον ερωτικό προσανατολισμό των straight και να μην τους κατατάσσουν αυθαίρετα σε κάτι που δεν είναι.
Όσοι δουλεύετε με 100 ανθρώπους θα διαπιστώσατε ότι δεν υπάρχουν πάνω από 1 ή 2 ομοφυλόφιλοι, όσοι είστε από χωριό 500 ανθρώπων, θα ξέρετε ότι δεν υπάρχουν πάνω από 1 ή 2. Δεν υπάρχει ούτε μία στο τρισεκατομμύριο, το ποσοστό των ομοφυλόφιλων να είναι πάνω από 0,5%. Φυσικά, επειδή έτσι βολεύει, οι ίδιοι ανεβάζουν το ποσοστό σε ...γραφικά ύψη. Το "10%" που προπαγανδίζουν σημαίνει, ότι σε ένα χωριό 1.000 κατοίκων, με 500 θηλυκά, οι 50 γυναίκες είναι λεσβίες και οι 50 άνδρες gay. Αν αφαιρέσουμε ανήλικους, υπερηλικες κλπ, σε καθε χωριό, οι μισές κάτοικοι είναι λεσβίες, σύμφωνα με τα ποσοστά που ονειρεύονται οι gay. Κι ένας στους 3 αγρότες, είναι gay !
Φυσικά, μόνο γέλιο προκαλούν τέτοια αυθαίρετα ποσοστά, το γνωρίζουν και οι ίδιοι, αλλά γνωρίζουν και τη ρήση του Γκέμπελς "πες, πες , όλο και κάτι θα μείνει". 
"Λέμε ότι υπάρχουν 9.000 gay αστυνομικοί" για να πιστέψει ο κόσμος ότι ...άντε, "τα μισά από όσα λένε, να είναι αλήθεια....", η γνωστή συριζαϊκή προπαγάνδα.



Σχολιάζοντας την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, όπου ειπώθηκε κιόλας ότι 30 στους 100 στρατιωτικούς είναι gay (!), o αστυνομικός Μιχάλης Αβελλάς, αναφέρει στο ιστολόγιο του olympuslight :

Όνειδος οι δηλώσεις του Μιχάλη Λώλη που δεν στηρίζονται σε κανένα επιστημονικό στοιχείο και ειδικά στην Ελληνική Αστυνομία.
Ένα όνειδος και μια ντροπή, ένας αστυνομικός κατήφορος που δεν έχει τέλος με μία τρομακτική σιωπή σε προθέσεις που πλέον αρχίζουν να προσωποποιούνται και να περνούν σχήμα.
Ένα όνειδος να ασχολούμαστε συνεχώς μαζί σου, για να περάσεις μια νέα ατζέντα πραγμάτων που δεν συνάδουν με την ελληνική πραγματικότητα και να βαφτιστούν οι διαφωνούντες φασίστες ή ζηλωτές χριστιανοί.
Στην Ελληνική Αστυνομία δεν πρέπει απλά να έχεις τα τυπικά προσόντα ενός καλού και εργατικού υπαλλήλου με τα κατάλληλα σωματικά προσόντα που θα σου επιτρέπουν να προασπίσεις τον εαυτό σου και το δημόσιο συμφέρον, αλλά να εμφορείσαι και από βαθιά ριζωμένη πατριωτική και εθνική πίστη ώστε να υπερασπιστείς την χώρα σου μέχρι τελευταίας ρανίδας του αίματος.
Και είναι άκρως επικίνδυνο να υποστηρίζεις ότι ένας 9000 στην Αστυνομία είναι γκέι, γιατί έτσι είναι στο εξωτερικό.
Απόδειξέ το ειδάλλως συκοφαντείς και προσβάλλεις βάναυσα το κύρος του Σώματος.
Τον χάρτη της Ελλάδας τον παρατηρείς καμία φορά και τις χώρες που δορυφορείται;
Μπορείς να αντιληφθείς ότι είμαστε λίκνο της Δημοκρατίας;
Μπορείς να αντιληφθείς ότι εδώ είναι Ελλάδα, σταυροδρόμι και κοιτίδα δύο κόσμων, Ανατολής και Δύσης;
ΕΡΩΤΆΤΑΙ:
Ακούει κανείς;;;;
Οι Πρωτοβάθμιες Ενώσεις Αστυνομικών, η Πανελλήνια Ομοσπονδία και οι εκλεγμένοι θα σπάσουν την εκκωφαντικη τους σιωπή, διότι σε καιρούς κρίσης το σιωπείν εστίν συναινείν;
Ελλάδα σε κρίση
02.07.2017
Αβέλλας Μιχάλης
Αστυνομικός - Αν. Δημ. Σύμβουλος Δ. Τεμπών
http://makpress.blogspot.gr/2017/07/blog-post_2.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+makpress+(MACEDONIAN+PRESS)
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη