29 Ιουλ 2017

ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ – «Δεν είμαστε βιτσιόζοι να…»

Δεν είμαστε βιτσιόζοι. Το κάναμε γιατί είμαστε στο τέλος της περιόδου, θέλουμε να φέρουμε έσοδα στα Ταμεία και να
βελτιώσουμε την καθημερινότητα του πολίτη.
Με αυτόν τον τρόπο επιχείρησε να δικαιολογήσει τη «βροχή» τροπολογιών η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, μετά τον σάλο αντιδράσεων και την αποχώρηση κομμάτων της αντιπολίτευσης από τη συζήτηση.
«Δεν είμαστε βιτσιόζοι να καθόμαστε εδώ και να φέρνουμε τροπολογίες. Ούτε μας αρέσει να νομοθετούμε με τροπολογίες. Είμαστε όμως υποχρεωμένοι να λύνουμε προβλήματα, να βελτιώνουμε την καθημερινότητα του πολίτη και να μην πάμε παρά πίσω πράγματα που φέρνουν έσοδα, να μην κάνουμε πράγματα που θα πάνε τη χώρα πίσω», σχολίασε η κ. Παπανάτσιου.
Η υφυπουργός είπε ότι οι περισσότερες τροπολογίες έχουν συζητηθεί στην προεργασία που έγινε στις κοινοβουλευτικές επιτροπές, και ότι η κυβέρνηση υιοθέτησε και κάποιες από τις προτάσεις και παρατηρήσεις της αντιπολίτευσης και υπήρξε σύμπνοια κατά τη συζήτηση των τροπολογιών. «Κάποιοι δεν ήθελαν να πάρουν θέση ή τους χαλάσαμε το Παρασκευο-Σαββατοκύριακο», είπε η υφυπουργός.
Σημειώνεται ότι το μεσημέρι της Παρασκευής, ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών. Μαζί με τα άρθρα, σε ψηφοφορία τέθηκαν και 16 υπουργικές τροπολογίες και μια βουλευτική, για τα ΚΕΠ, οι οποίες έγιναν δεκτές κατά πλειοψηφία.




.crashonline.gr/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη