8 Ιουλ 2017

Η Χ.Α. έκαψε τον Μιχαλολιάκο

Ενώ την προηγούμενη βδομάδα πρόβαλαν περιχαρείς τις δηλώσεις Μητσοτάκη στο «Politico», τη Δευτέρα απέκρυψαν ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ. παραδέχτηκε στη Βουλή ότι η Χρυσή Αυγή «έχει στοιχεία εγκληματικής οργάνωσης». 
Οσο για την τριήμερη κατάθεση-καταπέλτη του συντάκτη της «Εφ.Συν.» Γιάννη Μπασκάκη, το μόνο που βρήκε να αντιτείνει η Χρυσή Αυγή, ήταν ότι «ο Μπασκάκης ανέφερε ψευδώς ότι ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής σε ομιλία του το 2012 στο ξενοδοχείο Crystal είχε αναφέρει ότι “όποιος περνάει έξω από τα γραφεία μας ή τρέχει ή δεν προλαβαίνει να τρέξει”. Τέτοια δήλωση δεν έχει γίνει ποτέ από τον Νικόλαο Γ. Μιχαλολιάκο!».
Για κακή τύχη των χρυσαυγιτών, όχι μόνο είναι απολύτως ακριβής η αποκάλυψη του συντάκτη μας, αλλά υπάρχει και το βίντεο-ντοκουμέντο που το πιστοποιεί.
Εδώ ακούγεται καθαρά ο Μιχαλολιάκος να λέει ότι «οι δικοί μας είχαν κοπανήσει κάποιους Συριζαίους» και ότι οι αντίπαλοι της οργάνωσης «τρέχουνε ή δεν προλαβαίνουν να τρέξουν» έξω από τα γραφεία της.
Με την γκάφα αυτή, όχι μόνο αποδεικνύεται η ένδεια των υπερασπιστικών επιχειρημάτων της οργάνωσης, αλλά ουσιαστικά ομολογείται η εγκληματική δράση.
Καταγγέλλοντας ως ψευδή μια πραγματική δήλωση του Αρχηγού τους, άθελά τους οι χρυσαυγίτες εκθέτουν τον Μιχαλολιάκο και την οργάνωσή τους. 



efsyn.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη