27 Ιουλ 2017

Καβάλα: Συναντήσεις Μητσοτάκη με εκπροσώπους φορέων

«Ανάπτυξη δεν θα έρθει από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων αλλά από την ιδιωτική υγιή επιχειρηματικότητα»
ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας χθες βράδυ στη συνάντηση με τους εκπροσώπους των φορέων στην Καβάλα. Κατηγόρησε την κυβέρνηηση του ΣΥΡΙΖΑ ότι «επιλέγει την υπερφορολόγηση για να χρηματοδοτήσει ένα σπάταλο κράτος».
Νωρίτερα, ενημερώθηκε για τα προβλήματά των φορέων και της περιοχής. «Η περιφέρεια ΑΜΘ πρέπει να επενδύσει σε τέσσερις τομείς ανάπτυξης», είπε ο κ.Μητσοτάκης, «την ενέργεια, τον πρωτογενή τομέα, την μεταποίηση και τον τουρισμό και πολιτισμό». Για την Καβάλα εξέφρασε την πεποίθησή του ότι έχει τις δυνατότητες να αποτελέσει τουριστικό προορισμό 12 μήνες τον χρόνο.
Χθες, ο κ. Μητσοτάκης από το πρωί είχε συναντήσεις στην Ιχθυόσκαλα, στα Πετρέλαια, στη Θάσο, στη Χρυσούπολη και την Καβάλα. Επισκέφθηκε τον Νομαρχιακό Σύλλογο ΑμΕΑ και άκουσε τα προβλήματα των ανθρώπων με αναπηρία.
Τελευταίος σταθμός της πρώτης μέρας, ήταν το Δημαρχείο Καβάλας, όπου συναντήθηκε με τη δήμαρχο Δήμητρα Τσανάκα.
Η περιοδεία του συνεχίζεται σήμερα στις 9 στο δημαρχείο Παγγαίου και στον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων. Στη συνέχεια, ο κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί στη Δράμα, όπου θα έχει την ευκαιρία να ξεναγηθεί σε καινοτόμα επιχείρηση, που δραστηριοποιείται στους τομείς της ενέργειας και των τηλεπικοινωνιών.
Ακολούθως, θα επισκεφθεί την Διεύθυνση Αστυνομίας Δράμας, θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με φορείς του Νομού στο Επιμελητήριο, θα συναντηθεί με το Δήμαρχο Δράμας κ. Χριστόδουλο Μαμσάκο, ενώ θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει και με πολίτες.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη