27 Ιουλ 2017

Άγριος καυγάς Καινούργιου - Κόσιαβα on air: «Αυτά που λες είναι κομπλεξικά...» (Video)

Οι διακοπές Σάκη Τανιμανίδη και Χριστίνα Μπόμπα προκάλεσαν ένταση στο «Φτιάξε καφέ».
Η παρουσιάστρια εκθείασε τα δύο παιδιά, λέγοντας ότι μίλησε μαζί τους:

«Εγώ μίλησα μαζί τους και στο τηλέφωνο, τον Σάκη τον εκτιμώ πάρα πολύ, και τους χαίρομαι ρε παιδί μου! Μίλησα με τη Χριστίνα και της έλεγα ότι είσαι τόσο όμορφο κορίτσι, και πρέπει να το εκμεταλλευτείς όλο αυτό, κάνεις τόσο ωραία πράγματα στο Instagram! Φαίνεται πόσο ερωτευμένοι είναι, και πόσο την εκθειάζει! Ήταν πολύ ωραία η φωτογραφία πάνω στο κρεβάτι!» είπε, και η Τζωρτζέλα εξερράγη.



«Αυτή η φωτογραφία ήταν αστεία! Πίσω φαινόταν η Χριστίνα αγουροξυπνημένη με νεύρα! Εμένα δεν μου αρέσουν αυτά, τα βρίσκω γλυκανάλατα! Ότι προβάλλει συνεχώς την προσωπική του ζωή, δεν θα του κάνει καλό!». Κάπου εκεί η παρουσιάστρια ανταπάντησε:
«Διαφωνώ 100% μαζί σου! Δεν θεωρώ ότι έχει καμία κοσμική ζωή, αυτά είναι κομπλεξικά! Το άκουσα αυτό και από άλλη παρέα και είπα ότι αυτά είναι μπούρδες!», γεγονός που έφερε την Τζωρτζέλα στα όριά της.



«Αυτό που λέω εγώ είναι κομπλεξικό; Είναι κακό αυτό το πράγμα! Κατ’ αρχήν δεν είμαι κομπλεξικιά και δεν ζηλεύω, αυτό είπες, είναι η άποψή σου! Δεν μου αρέσει αυτή η εικόνα! Και η Ελένη Μενεγάκη έπαθε κακό από την τόση προβολή!» είπε η δημοσιογράφος, με την ένταση να συνεχίζεται για πολύ ώρα ακόμη.

Δείτε το βίντεο:





 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη