1 Ιουλ 2017

Τα λάθη που πρέπει να αποφύγεις στο sexting

Το sexting ως γνωστόν είναι μία ευχάριστη και σέξι συνήθεια της καθημερινότητάς μας, ή και πιο σπάνια τελοσπάντων, ειδικά για
ζευγάρια που είναι μακριά και δεν έχουν τη δυνατότητα να βρίσκονται πολλές φορές μέσα στην εβδομάδα. Εκτός βέβαια από… εργαλείο, το sexting είναι και ένα άκρως επίφοβο παιχνίδι το οποίο γίνεται φονικό όπλο ειδικά όταν βρεθεί στα λάθος χέρια. Και μιας και οπουδήποτε μπλέκεται η τεχνολογία, λάθη θα γίνονται πάντα, είπα να σου αραδιάσω όλα αυτά τα sexts τα οποία καλό θα ήταν να μη στείλεις, κυρίως για τη δική σου τιμή και υπόληψη.
Δείτε τι αναφέρει το queen:
Ο λάθος αριθμός
Πριν στείλεις το οτιδήποτε, σε παρακαλώ θερμά να έχεις τριπλοτσεκάρει τον παραλήπτη. Σε καμία περίπτωση δε θέλεις η εικόνα με το στρινγκάκι σου ή το καυτά σου λόγια, να πάνε στο συνάδελφό σου Γιώργο και όχι στον καλό σου. Ακόμα χειρότερα αν το στείλεις σε συγγενή, σε πρώην ή στον… μπαμπά σου!

Και μιας και είπα πρώην
Εντάξει καταλαβαίνω τη φάση του μόλις χωρίσατε και ψιλομιλάτε και η κουβέντα πηγαίνει στο ερωτικό. Αλλά κράτησέ το εκεί και απόφυγε να στείλεις φωτογραφίες. Ξέρεις, δεν είναι πια το αγόρι σου, που σημαίνει ότι ίσως και να μη διστάσει να μοιραστεί τη φωτογραφία σου με τον κολλητό σου.

Το άσχετο
Κι εκεί που μιλάτε για κινηματογράφο ή για το πώς ήταν η μέρα σας, στέλνεις: Θα ήθελα τώρα να ήσουν από πάνω μου και να κάναμε άγριο σεξ. Είναι άβολο, τον αιφνιδιάζεις και δείχνεις αλλόκοτη.

Η εκδίκηση
Σε απέρριψε και τώρα θέλεις να τον εκδικηθείς; Δεν υπάρχει κανένας λόγος να του στείλεις «κατά λάθος» φωτογραφία με το νέο σου αγόρι και μάλιστα σε ιδιαίτερη πόζα. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να φανείς γελοία και να προκαλέσεις το γέλωτα.

Ο καταστροφέας των σχέσεων
Ok, άντε και να δεχτώ ότι στέλνεις μηνύματα με κάποιον δεσμευμένο-πράγμα το οποίο δεν είναι και το καλύτερο αλλά τελοσπάντων-. Εφόσον λοιπόν ξέρεις ότι εκείνος έχει σχέση, εσύ για ποιο λόγο του στέλνεις νυχτιάτικα; Κοίτα να είσαι διακριτική, και αν σε ξενερώνει η κατάσταση μπορείς ωραιότατα να την τελειώσεις.









patrasevents.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη