30 Ιουλ 2017

Tραυματίστηκε από την έκρηξη σε γκαζάκι

Οικογένεια Σέρβων που έκανε ελεύθερο κάμπινγκ στις Καβουρότρυπες,
τραυματίστηκε από την έκρηξη σε γκαζάκι. Μεταφορά σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Έκρηξη σε γκαζάκι σημειώθηκε το μεσημέρι σε σκηνή ελεύθερων κατασκηνωτών στις Καβουρότρυπες Χαλκιδικής. Στη σκηνή βρίσκονταν τα πέντε μέλη οικογένειας Σέρβων και από την έκρηξη τραυματίστηκαν ο πατέρας και τα δύο από τα τρία παιδιά, αλλά ελαφρά. Ο πατέρας της οικογένειας μεταφέρεται με αεροδιακομιδή από τη Σάρτη σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, κατασκηνωτές που βρίσκονταν σε κοντινές σκηνές έσπευσαν να σβήσουν τη φωτιά που προκλήθηκε από την έκρηξη. Όταν έφθασε στο σημείο δύναμη της Πυροσβεστικής η φωτιά είχε ήδη κατασβεστεί.

Από τα μέλη της οικογένειας σοβαρότερα εγκαύματα φέρει ο πατέρας, ελαφρά τραυματίστηκαν τα δύο παιδιά ενώ η μητέρα με το τρίτο παιδί δεν τραυματίστηκαν.

Όπως τονίσθηκε από την Πυροσβεστική, ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιών από το παράνομο ελεύθερο κάμπινγκ, είναι μεγάλος καθώς το φαινόμενο είναι εκτεταμένο.

Το παράνομο κάμπινγκ είναι κάτι που απασχολεί τους τουριστικούς φορείς της Χαλκιδικής οι οποίοι ζητούν από την Αστυνομία να παρέμβει αποφασιστικά και αποτελεσματικά για τον έλεγχο της κατάστασης.

Μάλιστα, προ ολίγων ημερών κατά τη διάρκεια επιχείρησης της αστυνομίας στην περιοχή συνελήφθησαν 13 ελεύθεροι κατασκηνωτές, εκ των οποίων οι δέκα ήταν Έλληνες και οι τρεις Σκοπιανοί.





halkidikinews.gr


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη