17 Αυγ 2017

Να επιβεβαιώσει το ρόλο του φαβορί θέλει ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Έστερσουντ (21:00, CosmoteSport1)

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την «Σταχτοπούτα» Έστερσουντ και καλείται να βάλει στοπ στα όνειρα των
Σουηδών για πρόκρισηΤο πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League καλείται να κάνει απόψε το βράδυ ο ΠΑΟΚ, που υποδέχεται στην Τούμπα την «Σταχτοπούτα» του θεσμού, Έστερσουντ.

Οι Σουηδοί, ζουν το ευρωπαϊκό τους όνειρο, συνεχίζουν με κεκτημένη ταχύτητα μετά την πρόκριση τους επί της Γαλατά, αλλά ο «δικέφαλος του Βορρά» είναι το απόλυτο φαβορί και καλείται να βάλει τέλος στο σουηδικό ποδοσφαιρικό παραμύθι της ομάδας του Γκρεϊάμ Πότερ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στον πάγκο του ΠΑΟΚ, με τον Ρουμάνο τεχνικό να δίνει το στίγμα του ενόψει της αναμέτρησης. Ο Λουτσέσκου έχει ζητήσει από τους παίκτες του ομαδικό πνεύμα, αλλά κυρίως συγκέντρωση, αφού γνωρίζει ότι οι Σουηδοί θα χτυπήσουν στην κόντρα. Σημαντικό για τον ΠΑΟΚ, κάτι που γνωρίζει καλά και ο Ρουμάνος τεχνικός, είναι να υπάρχει ισορροπία στην κάθε γραμμή, ώστε να μην απειλήσουν οι Σουηδοί, στο καλό διάστημα που μπορεί να έχουν κάποια στιγμή στο ματς.

Δύσκολα, μπορεί κάποιος πάντως να μαντέψει την ενδεκάδα, αφού ο προπονητής του ΠΑΟΚ επιλέγει να κρατάει κλειστά τα χαρτιά του. Η λογική πάντως λέει, ότι θα δούμε τον Ρέι κάτω από τα δοκάρια, τον Μάτος δεξιά, τον Λέοβατς αριστερά και τους Βαρέλα – Κρέσπο στο μέσο της αμυντικής τετράδας. Ο Σάχοφ και ο Τσίμιροτ θα είναι στα χαφ, ο Μακ αριστερά, ο Κάμπος δεξιά και Μπίσεσβαρ πίσω από τον Πρίγιοβιτς.

Από την άλλη η Σουηδοί, ζουν το παραμύθι τους και αυτό φαίνεται σε κάθε δήλωση τους. Για αυτούς αποτελεί όνειρο και μόνο το ότι βρίσκονται στην Τούμπα για αυτό το παιχνίδι και θέλουν να το ζήσουν όσο μπορούν. Ο Βρετανός, Γκρέαμ Πότερ, θα παρατάξει την ομάδα του με τους Κεϊτά κάτω από τα δοκάρια, τους Μουκίμπι, Βίντγκρεν, Πέτερσον και Παπαγιαννόπουλο στην άμυνα, τους Νούρι Μπατσίρου, Αϊές, Σέμα στα χαφ και τους Γκέρο και Γκόντος στην επίθεση.



Πηγή: sport-fm.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη