13 Αυγ 2017

Σκοτώθηκαν Ευαγγελάτος -Στεφανίδου στην Ν.Υόρκη (εικόνες)

Ο φωτογραφικός φακός του ereportaz «τσάκωσε» το ζεύγος Ευαγγελάτου-Στεφανίδου στην Νέα Υόρκη, όπου βρέθηκαν για
τις καλοκαιρινές τους διακοπές μαζί με τα παιδιά τους. Σύμφωνα με πληροφορίες όμως φαίνεται πως οι ανέμελες στιγμές επισκιάστηκαν καθώς επικράτησε ένταση μεταξύ τους, την ώρα που απολάμβαναν την βόλτα τους στην περίφημη πλατεία TIMES SQUARE αφού το ζευγάρι τσακώθηκε επί αρκετή ώρα.

Εν συνεχεία, όπως αναφέρουν οι πηγές, ο γνωστός δημοσιογράφος επιχείρησε να αποχωρήσει από την πλατεία όμως τα παιδιά έπαιξαν τον ρόλο του διαιτητή ηρεμώντας έτσι τα πράγματα. Βέβαια, η αιτία της λογομαχίας παραμένει άγνωστη.

Η έκφραση ωστόσο της παρουσιάστριας στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το ereportaz μαρτυρά την έντονη ενόχληση της από το περιστατικό.

Νωρίτερα την ίδια μέρα η Τατιάνα Στεφανίδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την πρώτη φωτογραφία από το ταξίδι τους στην πρωτεύουσα του κόσμου. Φυσικά, δεν παρέλειψε να σχολιάσει τις τηλεοπτικές εξελίξεις στο κανάλι Epsilon μετά την εξαγορά του από τον Ιβάν Σαββίδη.

Η Τατιάνα λοιπόν ανέβασε μία φωτογραφία της και σχολίασε: “Αγαπημένοι μου. Έφυγα και ήρθαν τα πάνω κάτω. Όχι δεν ξεκίνησα ακόμη ρώσικα... Με την επιστροφή μου εντατικά” πετώντας εύστοχα το... καρφί της για τις αλλαγές που έρχονται μετά την εξαγορά του καναλιού από τον Ιβάν Σαββίδη. Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της:

 




epixirimatias
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη