9 Αυγ 2017

ΝΕΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

Μια ανάσα από το να πραγματοποιήσει μια πολύ ποιοτική προσθήκη βρίσκεται ο ΠΑΟΚ.
Λεπτομέρειες φαίνεται ότι απομένουν ώστε να γίνει παίκτης του «δικεφάλου του Βορρά» ο Ομάρ Ελ Καντουρί, ο οποίος προέρχεται από μακρά παρουσία στο ιταλικό ποδόσφαιρο (Νάπολι, Μπρέσια, Τορίνο, Έμπολι). Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Έμπολι και τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης είναι στο τελικό στάδιο και ουσιαστικά αυτό που μένει να ξεκαθαρίσει είναι το πώς θα αποκτηθεί ο 27χρονος μεσοεπιθετικός που είναι μεγαλωμένος στο Βέλγιο από Μαροκινούς γονείς.

Αυτό που μένει να ξεκαθαρίσει είναι το καθεστώς με το οποίο θα σφραγιστεί το deal. Είναι πιθανό να αποκτήσει δανεικός με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι, αλλά, όπως σημειώνεται στην «Sportday», δεν αποκλείεται να κάνει κανονική μεταγραφή ο ΠΑΟΚ αν ρίξει λίγο ο ιταλικός σύλλογος τις απαιτήσεις του.

Ο Ελ Καντουρί θέλει να αλλάξει ομάδα λόγω και του υποβιβασμού της Έμπολι στην δεύτερη κατηγορία και θεωρείται απίθανο να τα χαλάσει στο οικονομικό με τον ΠΑΟΚ και ενώ έχει παρουσιαστεί θετικό για το πρότζεκτ που του παρουσιάστηκε. Την περασμένη σεζόν, είχε 20 συμμετοχές στη Serie A και τρία γκολ, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει γεμάτες χρονιές.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη