10 Αυγ 2017

ΤΟΜΠΣΟΝ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Μια ανάσα από την απόκτηση του Χόλις Τόμπσον βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» ρυθμίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας με τον 26χρονο φόργουορντ και ως αύριο τον ανακοινώνουν. 


Έτοιμος να ολοκληρώσει το ρόστερ του για τη νέα σεζόν είναι ο Ολυμπιακός. O Χόλις Τόμπσον θα είναι εκτός μεγάλου απροόπτου ο παίκτης που θα έρθει για να καλύψει τις θέσεις «2» και «3». Με τον 26χρονο Αμερικανό φόργουορντ υπάρχει ουσιαστικά συμφωνία και τις επόμενες ώρες απομένει να ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες (για το αν θα είναι το συμβόλαιο μονοετές ή με οψιόν), ώστε να υπογράψει και να ανακοινωθεί, κάτι που αναμένεται μέχρι την Πέμπτη.

Μετά το «πάγωμα» στις επαφές με τον Τζάρελ Έντι οι Πειραιώτες στράφηκαν στον Τόμπσον και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ξεχώρισε τον παίκτη ως την καλύτερη επιλογή για τη θέση. Ο Τόμπσον αποφοίτησε από το Τζόρτζταουν το 2012 χωρίς να γίνει ντραφτ και ακολούθως έπαιξε από το 2013 μέχρι το 2017 στους Σίξερς έχοντας 7,9 πόντους, 3,1 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ σε 24,2 λεπτά ανά αγώνα στο ΝΒΑ.



 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη