6 Αυγ 2017

Οργανωμένο σχέδιο εις βάρος της χώρας

Οι αποκαλύψεις του
Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής για τα μυστικά ταξίδια του Αλέξη Τσίπρα το 2013 στη Μόσχα με σκοπό να συναντηθεί με τον Μαδούρο για να εξασφαλίσει φθηνό πετρέλαιο στην περίπτωση εξόδου της χώρας μας από το ευρώ προκάλεσαν, δικαίως, πολιτικό σεισμό.
Τα κόμματα της αντιπολίτευσης ζήτησαν τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, το Μαξίμου, αμήχανο, δεν έδωσε καμία απολύτως εξήγηση ούτε εδέησε να απαντήσει στο περιεχόμενο των δημοσιευμάτων μας γνωρίζοντας πολύ καλά ότι δεν μπορεί να διαψεύσει τεκμηριωμένα ρεπορτάζ.
ΣΗΜΕΡΑ ο «Ε.Τ.» της Κυριακής συνεχίζει τις αποκαλύψεις δημοσιοποιώντας τα μυστικά ταξίδια στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ σε άλλες χώρες της Λατινικής Αμερικής προς εξεύρεση συμμάχων και πόρων για να ενεργοποιηθεί το Grexit.
Οι αποκαλύψεις αυτές, σε συνδυασμό με τα SMS Τσίπρα-Βαρουφάκη όπου προκύπτει ότι διαπραγματεύονταν την πρόταση του Σόιμπλε για προσωρινή έξοδο της χώρας μας από το ευρώ, αλλά και τις δηλώσεις πρώην στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ότι υπήρχε έτοιμο σχέδιο για εθνικοποίηση των τραπεζών δείχνουν ότι η παρέα του Τσίπρα είχε έτοιμο πλάνο για την αποχώρησή μας από την ευρωζώνη.

ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ εν κρυπτώ και χωρίς εξουσιοδότηση του ελληνικού λαού. Επισήμως ο ΣΥΡΙΖΑ υποστήριζε την παραμονή μας στο ευρώ αλλά υπογείως εργαζόταν και σχεδίαζε για το πώς θα υλοποιήσει το Grexit.
Η κυβέρνηση εξακολουθεί να σιωπά μπροστά στις αποκαλύψεις όμως κάποτε θα αποκαλυφθεί η αλήθεια. Ομως, οι επιπτώσεις από την εγκληματική αυτή τακτική είναι εμφανείς στους πολίτες. Οι δανειστές δεν τρόμαξαν από την απειλή του Grexit, αντιθέτως προσέφεραν και χρήματα για να μας ξεφορτωθούν, με αποτέλεσμα η Ελλάδα να συρθεί ταπεινωτικά σε μια επαχθή συμφωνία με επώδυνα μέτρα, δέσμευση της κρατικής περιουσίας για 99 χρόνια και ξεπούλημα του πιστωτικού συστήματος σε ξένα funds.

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ προσπάθησε να υποβαθμίσει τις αποκαλύψεις στη Βουλή υποστηρίζοντας ότι δεν προσέφεραν τίποτε το νέο. Αλήθεια, πότε είχε ενημερώσει τον ελληνικό λαό ότι συζητούσε με τον Σόιμπλε τους όρους της προσωρινής εξόδου από την ευρωζώνη; Πότε έκανε γνωστό ότι διαπραγματευόταν βοήθεια από τη Βενεζουέλα για να έχει η χώρα φθηνό πετρέλαιο εάν ξεμείνει από ευρώ; Γιατί δεν συμπεριέλαβε στις προγραμματικές του δηλώσεις το παράλληλο σύστημα πληρωμών, που όταν του το παρουσίασε ο Βαρουφάκης τον έχρισε υπουργό Οικονομικών και βασικό διαπραγματευτή με τους δανειστές;
ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ σημεία της περιόδου 2013-2015 πρέπει να φωτισθούν για να μάθει πλήρως ο ελληνικός λαός τα παιχνίδια που έγιναν στην πλάτη τους από μαθητευόμενους μάγους και περιπλανώμενους τυχοδιώκτες.
Από την έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη