2 Αυγ 2017

Παραλήρημα Πάγκαλου για το αξιόμαχο των ΕΔ και απάντηση από τον Καμμένο!

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος ποτέ δεν συμπάθησε τις ΕΔ. Σήμερα απλά το επιβεβαίωσε με ψεύδη! Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ Fm είπε το απίστευτο:
«Ο στρατός του  Καμμένου είναι ατσαλάκωτος, δεν πάει πουθενά, δεν πάει στους σεισμούς, δεν πάει στις πυρκαγιές, δεν πάει πουθενά που μπορεί να εκτεθεί…Κάνει μόνο παρελάσεις και παρουσιάσεις όπλων στον υπουργό…Είναι στρατός οπερέτας, ενώνω τις ευχές μου, τις προσευχές μου με τις δικές σας να μην μας δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσουμε το αξιόμαχό του» κατέληξε ο Θόδωρος Πάγκαλος!

Γιατί όλα αυτά; Επειδή η …γειτονιά του καίγεται και όπως λέει “τα Canadair δεν εμφανίστηκαν καθόλου. Τα ελικόπτερα εμφανίστηκαν με πάρα πολύ μεγάλη καθυστέρηση…ήταν πολύ περιορισμένη η βοήθεια που έδωσαν τα μέσα του στρατού», είπε ο κ. Πάγκαλος.

Η απάντηση Καμμένου μέσω twitter ήταν άμεση:

«Ο Πάγκαλος που ήθελε τις Σημαίες να τις παίρνει ο άνεμος και θεωρούσε τους στρατιωτικούς αντιπαραγωγικούς να μην πιάνει στο στόμα του τις Ενοπλες Δυνάμεις» .



Να ενημερώσουμε τον άσχετο με δική του επιλογή Θεόδωρο Πάγκαλο ότι οι ΕΔ και ειδικά η ΠΑ βρίσκεται σημερα στο πόσι ,όχι μόνο για την…γειτονιά του. Έχουν απογειωθεί 13 φορές μαχητικά για αναχαιτίσεις στο Αιγαίο και τα πυροσβεστικά αεροσκάφη βρίσκονται διαρκώς στον αέρα.

Το αξιόμαχο των ΕΔ ουδείς μπορεί να το αμφισβητήσει και ειδικά ο κ.Πάγκαλος Το ηχητικό παραλήρημα Πάγκαλου













ΠΗΓΗ: http://www.militaire.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη