17 Αυγ 2017

Αυτός είναι ο φιλοσκοπιανός δήμαρχος που κατέβασε πορτρέτο του Μ Αλεξάνδρου για μια Σκοπιανοβουλγαρα!

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΗΡΩΪΔΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ –ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ-ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΑΛΙΑ ΥΠΗΡΧΕ Η ΦΩΤΟ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ!! (ΦΩΤΟ) 

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΗΡΩΪΔΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ –ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ-ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΑΛΙΑ ΥΠΗΡΧΕ Η ΦΩΤΟ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ!! (ΦΩΤΟ)
Το περιστατικό έλαβε χώρα την 14/8/2017 ώρα 14.30 περίπου στο γραφείο του Δημάρχου Αλμωπίας Μπίνου Δημήτρη, ενώπιον του
γράφοντα, ενός δημότη, των τεσσάρων μελών της Οικονομικής Επιτροπής, και του Γραμματέα αυτής, λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης (ΔΕΣ και ΕΔΩ).
Συγκεκριμένα, σε κάποια στιγμή και πριν ακόμη αρχίσει η συνεδρίαση, το μέλος της Οικονομικής Επιτροπής  και πρώην Δήμαρχος Αλμωπίας, Πασόης Δημήτρης, ρώτησε τον Δήμαρχο Αλμωπίας Μπίνο Δημήτρη:
-‘’Δήμαρχε, τι κάδρο είναι αυτό που υπάρχει στο γραφείο σου’’; 
Η απάντηση του Δημάρχου Αλμωπίας ήταν η εξής:
-‘’ Πρόκειται για μία ηρωϊδα των Σκοπίων!! και επειδή μου άρεσε το όλο σκηνικό!! παρακάλεσα τον ομόλογο Δήμαρχο σε πρόσφατη επίσκεψη μου στην περιοχή των Σκοπίων, να μου δώσει ένα αντίγραφο, και το τοποθέτησα (κάδρο) στο γραφείο μου’’!!
Η αμέσως επόμενη ερώτηση, τόσο του πρώην Δημάρχου, που… έζησε μέσα στο γραφείο αυτό τέσσερα χρόνια, αλλά και του παριστάμενου δημότη και στελέχους του συνδυασμού του Πασόη Δημήτρη, ήταν:
-‘’Και η φωτογραφία του Μεγάλου Αλεξάνδρου που βρισκόταν στο σημείο αυτό τι απέγινε’’;
H απάντηση του Δημάρχου ήταν ότι ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ!! ποτέ στο σημείο αυτό φωτογραφία του Μ. Αλεξάνδρου, δείχνοντας με το χέρι του, φωτογραφία (Μ. Αλεξάνδρου) που υπάρχει σε άλλο σημείο του γραφείου.
Η ιστοσελίδα μας, αναφέρει το παραπάνω συμβάν, χωρίς σχόλια προς το παρόν, αφήνοντας τους αναγνώστες-επισκέπτες της, αλλά και τους κατοίκους-δημότες της Αλμωπίας, και όχι μόνο, να βγάλουν τα συμπεράσματά τους...
Ρεπορτάζ By Sakis/Αναρτήθηκε την 16-8/23:07


Διαβάστε περισσότερα: http://www.ifonitispellas.gr/products/aytos-einai-o-dimarchos-poy-echei-fotografia-iroidas-ton-skopion-kata-dilosi-toy-sto-grafeio-toy-kai-malista-sti-thesi-poy-palia-ypirche-i-foto-toy-m-alexandroy-foto/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη