7 Αυγ 2017

Ομολογία - σοκ από εμπρηστή! «Έβαζα φωτιές γιατί μου άρεσε να βοηθάω στην κατάσβεσή τους»

Σοκάρει η ομολογία του 24χρονου εμπρηστή ο οποίος αποκάλυψε στους πυροσβέστες ότι έβαζε φωτιές γιατί του άρεσε να βοηθά στην κατάσβεσή τους!

Ο νεαρός ομολόγησε πως ευθύνεται για 16 πυρκαγιές που ξέσπασαν το τελευταίο διάστημα στις περιοχές Γέρακας, Ανθούσα, Παλλήνη, Ντράφι, Πικέρμι, Διώνη και Πεντέλη.

Οι πυροσβέστες έφτασαν στα ίχνη του αξιοποιώντας μαρτυρίες για το αυτοκίνητό του, ενώ όταν τελικά έφτασαν στα ίχνη του, εκείνος δεν άργησε να ομολογήσει: «Τις φωτιές τις έβαζα γιατί μου άρεσε μετά να εμφανίζομαι ως εθελοντής και να βοηθάω στην κατάσβεσή τους!», όπως αναφέρει το news Παλλήνης.

Μάλιστα, σύμφωνα επίσης με μαρτυρίες κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, ο δράστης, ο οποίος αυτοαποκαλούνταν εθελοντής, αν και δεν είχε λάβει σχετικά διαπιστευτήρια από την τοπική αυτοδιοίκηση ή την Πυροσβεστική και δεν είχε στην κατοχή του πολιτικό δίπλωμα για Ι.Χ αλλά ούτε και επαγγελματικό, έχει θεαθεί να οδηγεί το εθελοντικό πυροσβεστικό του δήμου Παλλήνης Dacota 500, σε βάρδιες Α΄,Β΄ και Γ΄ της πυρασφάλειας του δήμου.

Σύμφωνα με μαρτυρίες πολιτών της Ανθούσας, ο πατέρας του 24χρονου δράστη ήταν και αυτός εποχικός και εθελοντής στον Δήμο Κορωπίου και πέρσι σκοτώθηκε σε τροχαίο. Ο 24χρονος έμενε στον Άγιο Μηνά Ανθούσας, μαζί με την μητέρα του και την κατάκοιτη θεία του.

Ο 24χρονος με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, αναμένεται να οδηγηθεί την Δευτέρα ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη