4 Αυγ 2017

«Ίσως ήρθε η ώρα για τον Βιεϊρίνια»

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες ήταν οι δηλώσεις του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς στη Συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με
την Ολιμπίκ Ντόνετσκ. Ο Σέρβος τεχνικός ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός για το θέμα του Αντελίνο Βιεϊρίνια αλλά και γενικότερα για το… μέτωπο των μεταγραφών.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το αν είναι ικανοποιημένος με την απόδοση συγκριτικά με το πρώτο ματς:
«Είμαι ικανοποιημένος με την εμφάνιηση και την ενέργεια των παικτών. Ακομη δεν είμαστε 100% έτοιμοι και θα δουλέψουμε γι αυτό, ωστόσο είμαι ικανοποιημένος από το γεγονός ότι συγκριτικά με το πρώτο παιχνίδι οι παίκτες ήταν καλύτεροι. Κάναμε αρκετά λάθη, αλλά δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Όταν τα πόδια είναι κουρασμένα είναι λογικό να κάνεις εύκολα λάθη, ιδιαίτερα στις πάσεις, σε αυτή την περίοδο».
Για το αν νιώθει αγωνία για τον αντίπαλο:
«Σε γενικές γραμμές αισθάνομαι άνετα, δεν νιώθω ιδιαίτερη πίεση. Έχουμε χρόνο για να δουλέψουμε, όμως είμαστε ο ΠΑΟΚ και είμαστε το φαβορί. Περιμένουμε πάντως να μάθουμε τον αντίπαλό μας».
Για το ζήτημα του Βιεϊρίνια και το πλάνο που σκέφτεται εφόσον αποκτηθεί:
«Από όσο γνωρίζω, αυτή η συζήτηση κρατάει αρκετά χρόνια κι ίσως ήρθε η ώρα να συμβεί. Είναι ένας ποδοσφαιριστής με πολλές δυνατότητες. Για έναν προπονητή είναι εύκολο να προσαρμόσει το σύστημα του, για παράδειγμα ο Μακ μπορεί να παίξει στην κορυφή της επίθεσης».
Για το αν έγινε κάποια συζήτηση μεταγραφικού περιεχομένου με αφορμή την παρουσία του Σαββίδη:
Κάναμε την συζήτηση αυτές τις ημέρες, και ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνουμε τις απαραίτητες προσθήκες. Έχω κάποια ονόματα στο μυαλό μου και θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα».






http://inpaok.com/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη