4 Αυγ 2017

Σάνζαρ: "Δεν έχουμε την ποιότητα του ΠΑΟΚ"

Στην ανωτερότητα του ΠΑΟΚ στάθηκε ο Ρόμαν Σάνζαρ στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά το τέλος του αγώνα της Τούμπας. Ο προπονητής της Ολίμπικ έκανε ξεχωριστή αναφορά στις επιθετικές μονάδες των δύο ομάδων.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το τι έκρινε την αναμέτρηση: "Ο ΠΑΟΚ πέτυχε δυο γκολ από τις ευκαιρίες που έκανε ενώ εμείς δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου προσπαθήσαμε να απειλήσουμε. Ο ΠΑΟΚ είχε κατοχή μπάλας και στο δεύτερο ημίχρονο είχε και χώρους. Αυτό που μας έλειπε ήταν η ποιότητα στην τελική προσπάθεια"

Για το αν θεωρεί το αποτέλεσμα δίκαιο: "Ναι, είναι δίκαιο και το αποτέλεσμα του πρώτου αλλά και του δεύτερου αγώνα… Ήταν η έλλειψη κλάσης, ήταν το άγχος που κάποιες φορές είχαμε. Ο ΠΑΟΚ, υπήρχαν στιγμές που έπαιξε επιθετικά και γρήγορα. Δεν ξέρω τις δυνατότητες του ΠΑΟΚ αλλά του εύχομαι κάθε επιτυχία στο Γιουρόπα Λιγκ".

Για το αν θα έκανε κάτι διαφορετικό, αν γινόταν ξανά τα παιχνίδια: "Το μόνο που δε μου άρεσε από την ομάδα μου ήταν η επίθεσή μας και ίσως να χρησιμοποιούσα διαφορετικούς παίκτες".
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη