8 Αυγ 2017

ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟLΥΜΠΙΑΚΟ

Η μεταγραφή του Γκιγιόμ Ζιλέ δεν θα είναι η τελευταία για τον Ολυμπιακό, καθώς φαίνεται πως θα ακολουθήσουν από μία ως ίσως και τρεις ή περισσότερες ακόμη.


Φαίνεται πως η επόμενη προσθήκη θα είναι αυτή του στόπερ. Το όνομα του 36χρονου Νικολάς Μπουρντίσο, που έμεινε ελεύθερος από την Τζένοα, έχει απασχολήσει τους «ερυθρόλευκους», ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μπέσνικ Χάσι έχει στα υπόψη και τουλάχιστον άλλη μία περίπτωση παίκτη που προκρίνει έναντι του πολύπειρου Αργεντινού. Είναι άγνωστο αν η πρόθεση απόκτησης ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού συνδέεται με τους υπάρχοντες, καθώς ο μεν Αλμπέρτο Μποτία δεν είναι απίθανο να φέρει πρόταση από το εξωτερικό, ο δε Παναγιώτης Ρέτσος είναι μήλον της έριδος για μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης που απλώνουν στα πόδια του πολλά εκατομμύρια. Για τον 19χρονο στόπερ είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός δεν βιάζεται να τον παραχωρήσει και μάλιστα στα σχέδια της ΠΑΕ είναι να του κάνει αναπροσαρμογή συμβολαίου, με μεγαλύτερες αποδοχές και υψηλότερη ρήτρα.

Από εκεί και πέρα, πάντα υπάρχει στον ορίζοντα η πιθανότητα απόκτησης επιθετικού. Ο Ούρος Τζούρτζεβιτς αρέσει στους «ερυθρόλευκους» και φαίνεται πως είναι στην ευχέρειά τους να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του 23χρονου φορ ανά πάσα στιγμή. Ίσως όμως πρώτα να πρέπει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, που για την ώρα διατηρείται στο ρόστερ, αν και αποτελεί την τρίτη επιλογή για την επίθεση, πίσω από Εμενίκε και Μπεν.

Τέλος, ένα σενάριο θέλει τον Ολυμπιακό να εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησης ενός έμπειρου τερματοφύλακα, που θα βοηθήσει στο να διατηρηθεί υψηλά το επίπεδο ανταγωνισμού για τον Καπίνο και θα διδάξει πράγματα στους Γιαννιώτη και Χουτεσιώτη. Στους Πειραιώτες έχουν προταθεί ο ελεύθερος Βίκτορ Βαλντές και ο Σίλβιο Προτό που ανήκει στην Οστάνδη.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη