9 Αυγ 2017

IKANOΠΟΙΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΤΩ Η ΜΠΑΛΑ ΑΠΟ ΜΙΣΣΑ

Μίσσας: «Δείξαμε μια καλή εικόνα»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Μίσσα:



Θα έλεγα πως για την περίοδο η εικόνα μας είναι πολύ καλύτερη από ό,τι περιμέναμε. Σε ορισμένα κομμάτια που έχουν να κάνουν με τη συγκέντρωση και τη διάθεση, είχαμε πρόβλημα και δεν επιτρέπεται να χάνουμε τόσα ριμπάουντ. Δεν πρόκειται να πας πουθενά αν δεν έχεις 40 λεπτά καλή άμυνα».
Για τα χαμένα ριμπάουντ: «Μια καλή άμυνα τελειώνει στο ριμπάουντ, γιατί αν δεν πάρεις το ριμπάουντ δεν μετρά η άμυνα και δεν μπορείς να έχεις τρανζίσιον. Σήμερα ήμασταν αρκετά καλοί στον πρωτεύοντα αιφνιδιασμό, όσον αφορά στις αποστάσεις και τη σοβαρότητα. 
Για το σχήμα με τους τρεις φόργουορντ: «Δοκιμάσαμε κάποια σχήματα, ακόμη και χαμηλά για να παίξουμε άμυνα με αλλαγές. Ήταν μια καλή εικόνα, αλλά δεν εφησυχάζουμε. Έχουμε δύο πιο δυνατά παιχνίδια μπροστά μας για να δούμε κάποια πράγματα. Θέλουμε να ολοκληρώσουμε όλα αυτά που θέλουμε να περάσουμε στην ομάδα σαν όγκο». 
Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ανέφερε: «Με την προσθήκη του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν θα αλλάξουμε πολλά πράγματα. Με εκείνον μπορείς να έχεις κάποια ριμπάουντ παραπάνω, περισσότερο τρανζίσιον, περισσότερο post up. Έχουμε συστήματα που έχουν να κάνουν με τον Γιάννη, παρότι δεν παίζει».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη