23 Αυγ 2017

Ντάνιελ Τόρες, o επόμενος για ΠΑΟΚ

 Σημαντική η σημερινή μέρα για το μέλλον του παίκτη
Ο 27χρονος διεθνής Κολομβιανός μέσος Ντάνιελ Τόρες
παραμένει βασική επιλογή για τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από την Ισπανία και από ανθρώπους, οι οποίοι είναι κοντά στον ποδοσφαιριστή.
Σήμερα αναμένεται να συναντηθεί με το Λουίς Θουμπελδία, προκειμένου να συζητήσουν αναφορικά με το μέλλον του. Αν ο 36χρονος Αργεντινός τεχνικός του δείξει και πάλι την πόρτα της εξόδου, τότε ο Τόρες θα πρέπει να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του (έχει περάσει από Σάντα Φε, Ατλέτικο Νασιονάλ, Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν) με τον ΠΑΟΚ να είναι η πρώτη επιλογή του!
Με την απόκτηση του Τομάς Πίνα και την ενδεχόμενη άφιξη του Σέρχι Σαμπέρ από την Μπαρτσελόνο, η Αλαβές δείχνει ότι θέλει να αλλάξει τη μεσαία γραμμή της και ο 27χρονος σκληροτράχηλος αμυντικός μέσος δεν υπολογίζεται από τον Θουμπελδία.
Ο Τόρες είδε να χάνει τη θέση του στην ενδεκάδα, μετά από μια «γεμάτη» χρονιά πέρσι, όπου έπαιξε σε 26 παιχνίδια. Μάλιστα, έμεινε στον πάγκο, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και στην ήττα της Αλαβές από τη Λεγκανές με 1-0.
Η συγκεκριμένη μεταγραφική υπόθεση απασχολεί τον ΠΑΟΚ, εδώ και περίπου δύο εβδομάδες, έχουν γίνει οι απαραίτητες επαφές, τόσο με τη διοίκηση της Αλαβές, όπου ανήκει και έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020, όσο και με την πλευρά του διεθνή Κολομβιανού χαφ.
Ο Μίχελ μπορεί να θέλει να πάει σε δανεισμό (με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι), αλλά η Αλαβές συζητάει για πώληση του Τόρες, όπως έχει πει ο αθλητικός διευθυντής,  Σέρχιο Φερνάντεθ, ενώ εκτός του ΠΑΟΚ ενδιαφέρον για την απόκτηση του Τόρες έχουν δείξει ομάδες από την Αργεντινή (Ράσινγκ, Ουρακάν) και το Μεξικό (Τίγκρες).


Πηγή: gazzetta.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη