6 Αυγ 2017

Σε νέες περιπέτειες ο Πούτιν: Για ψάρεμα, χωρίς μπλούζα, πεζοπορία και κολύμπια στα κρύα νερά της Σιβηρίας! (photos+videos)

Δεν είναι λίγοι οι ηγέτες που φροντίζουν να επιδεικνύουν τις ικανότητές τους στο ψάρεμα, όταν τους το επιτρέπουν οι
συνθήκες. Αλλά πιθανότατα μόνο ο Βλαντιμίρ Πούτιν φροντίζει να το κάνει πάντα βγάζοντας την μπλούζα του.

Ο Ρώσος πρόεδρος έκανε διήμερη απόδραση στη Σιβηρία, όπου δεν έχασε την ευκαιρία να δείξει ότι είναι... αθλητικός τύπος. Βούτηξε στα παγωμένα νερά της λίμνης, για να κολυμπήσει, χαλάρωσε στον ήλιο χωρίς μπλούζα -παρότι από ό,τι φαίνεται από τα ρούχα του σε άλλες φωτογραφίες δεν έκανε ιδιαίτερη ζέστη- και βέβαια ψάρεψε.









Του πήρε περίπου δύο ώρες για να πιάσει έναν τεράστιο λούτσο, που τον... παίδεψε, ενώ ψάρεψε τόσο με καλάμι όσο και με ψαροντούφεκο, αν και τη δεύτερη φορά βούτηξε με στολή. «Κυνηγούσε έναν λούτσο για δύο ώρες και δεν μπορούσε να τον πετύχει, αλλά τα κατάφερε στο τέλος», επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ.






Επίσης ο Ρώσος πρόεδρος έκανε πεζοπορία, ενώ σε όλη αυτή την περιπέτεια τον συνόδευε ο υπουργός Αμυνας, Σεργκέι Σοϊγκού. «Στις 1-3 Αυγούστου, καθ' οδόν για το Μπλαγκοβέσενσκ, έκανε μία στάση σχεδόν δύο ημερών στην Τιβά, στη νότια Σιβηρία, όπου κατασκήνωσε σε πυκνό δάσος, ψάρεψε σε λίμνες, έκανε ψαροντούφεκο, ηλιοθεραπεία και πεζοπορία στα βουνά», δήλωσε ο Πεσκόφ.






 athensmagazine.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη