23 Σεπ 2017

Ρε παιδιά, τι γίνεται στην Ξάνθη; Κυριάκο τι λένε οι πληροφορίες;

Ρε παιδιά εκεί στην ΞΑΝΘΗ, τι γράφει αυτή η εφημερίδα ο ΜΑΧΗΤΗΣ σας; Αν έγραφαν έτσι εδώ στην πόλη του εφέντη Μπουτάρη τέτοια πράγματα, οι πρόεδροι και οι
εισαγγελείς θα έκαναν ....πάρτι! Στην Ξάνθη γιατί τέτοια ησυχία;
Για διαβάστε:
.......
*Αποκάλυψη τώρα μετά τον ντόρο που προκάλεσε το χθεσινό πρωτοσέλιδο του «Μ» που πολυσυζητήθηκε έντονα.
-Η αλήθεια είναι ότι στον Δήμο του Λάκη Στυλιανίδη, είχαν συνηθίσει να αγοράζουν δυο φορές το ίδιο… ακίνητο τα πρώην εξαπτέρυγά του! Αυτό πήγαν να εφαρμόσουν και με το ακίνητο που αγόρασε 260.000 ευρώ ο Θεολόγος Καλαϊτζής το 2004 και στη συνέχεια… εγκατέλειψαν στη τύχη του, με αποτέλεσμα να συμβεί το αναμενόμενο.
-Να μετατραπεί αυτό σε… ερείπιο! (σ.σ. Και τζάμπα να στο δώσουνε, θέλεις πάνω από 500.000 ευρώ να το ξαναφτιάξεις όπως ήταν…).
……
*Γι’ αυτό δηλαδή και το «δίδυμο» Φανουράκης - Τσέπελης, συνηθισμένο σε τέτοια τερτίπια, ήλπιζε ο σημερινός Δήμαρχος να μιμηθεί τα «κόλπα» τους!;
Έλα όμως που ο Δημαρχόπουλος όχι μόνο είπε ΟΧΙ, αλλά έχει και στα χέρια του ισχυρά χαρτιά που πολύ φοβάμαι ότι θα κάνουν κάποιους να τρέχουν και να μην φτάνουν πάλι!
-Και τους Εισαγγελείς ν’ ανοίγουν παλιά τεφτέρια και παλιές ιστορίες που μπορούν να επεκταθούν και σε άλλες δημοτικές επιχειρήσεις ή Οργανισμούς που τέθηκαν υπό εκκαθάριση!
……
*Για παράδειγμα ενδιαφέρον έχει ο κ. Δημαρχόπουλος να «μελετήσει» λίγο πως έγινε επί Φανουράκη η «εκκαθάριση» της περιβόητης ΔΕΑΞ, της Δημοτικής εταιρείας δηλαδή που οργάνωνε αρχικά επί Τσέπελη και στη συνέχεια επί Φανουράκη, τα Καρναβάλια του… ενός εκατομμυρίων εκατόν εξήντα χιλιάδων και κάτι ψιλά αλλά και τις Γιορτές Π. Πόλης…
Θα ανακαλύψει πολλά πράγματα… αλλά και γιατί την περίοδο εκείνη ΜΕΙΟΨΗΦΟΥΣΕ στην εταιρεία η Σοφία Καραγιαννίδου αηδιασμένη από τα όσα «ανακάλυπτε»…!!!
……
*Επίσης εκεί αν λίγο «ψάξει» ο κύριος Δημαρχόπουλος θα διαπιστώσει αυτά που και τότε αποκαλύπταμε…
-Δηλαδή πως αγόραζε ως ΔΕΑΑΞ ο Τσέπελης τα χωράφια από την Αγροτική Τράπεζα και πως στη συνέχεια τα…μεταπωλούσε στο ΦΥΣΙΣ, δηλαδή ξανά στον Δήμο και στον… εαυτό του! (Σ.Σ. Αλήθεια, γιατί "σιώπησαν" Μπένης, Ξυνίδης και Παπαμαρκάκης για την συγκεκριμένη ιστορία, ενώ επί έτη τότε άκραζαν τον Τσέπελη για το ΦΥΣΙΣ;)
……
*Εκεί επίσης ο σημερινός Δήμαρχος Ξάνθης μπορεί να ανακαλύψει σε όλο το μέγεθος και το «μεγαλείο» τους, τις... κομπίνες που γίνονταν με τις εταιρείες του Δήμου Ξάνθης (τι αγόραζαν, τι πωλούσαν… και τι ξαναγόραζαν) και πως τελικά συγκεκριμένο ακίνητο - αποθήκη αγοράστηκε για παράδειγμα… δυο φορές από τον Δήμο Ξάνθης! Την δεύτερη φορά μάλιστα αγόρασε πιο ακριβά από τον… εαυτό του!
Όποιος ενδιαφέρεται για λεπτομέρειες απλά ας κάνει λίγη υπομονή…
……
*Βέβαια το ερώτημα είναι πως αυτά που τότε έκανε ο Τσέπελης στο ΦΥΣΙΣ και στην ΔΕΑΑΞ με τους τροφοδότες προσωπικούς λογαριασμούς, ξαφνικά όχι μόνο «ξεχάστηκαν» από τους τότε καταγγέλλοντες (Δημήτρη Μπένη, Θ. Ξυνίδη και Γ. Παπαμαρκάκη…)!
……
*Θα ‘χουμε όμως και επ’ αυτού κάποτε να μιλήσουμε, γιατί τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο στις μέρες μας…
Και κυρίως το πώς έγιναν Φανουράκης και Τσέπελης σαν τους… Χιώτες!

Σχόλιο taxalia

τι εννοεί ο ...ποιητής;
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη