ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ:«Εκλογές αργά ή γρήγορα λόγω του αρνητικού οικονομικού κλίματος»

20 Σεπ 2017

«Εκλογές αργά ή γρήγορα λόγω του αρνητικού οικονομικού κλίματος», προέβλεψε
στον Αlpha 989 στην εκπομπή με την Λώρα Ιωάννου ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Το μέρισμα, χωρίς να συνεννοηθεί με τους «έξω», τού έφερε μεγάλα προβλήματα αξιοπιστίας. Αν το κάνει συγκρουόμενος με τους εταίρους και μας οδηγήσει σε άλλα μέτρα, δεν θα χαρώ. Ο κ. Ντομπρόβσκις δεν ήταν και πολύ αισιόδοξος. Οι φόροι είναι θέμα Τσίπρα και Καμμένου, όχι τρόικας. Έτσι όπως πάνε τα πράγματα, το 2017 θα πιάσουμε τον στόχο του πλεονάσματος αλλά με τέτοιον τρόπο που το `18  θα είναι άπιαστο το 3,5%. Είναι πολύ αρνητικό το οικονομικό κλίμα», πρόσθεσε.  


Ο κος Γεωργιάδης είπε πως «η κυβέρνηση της ΝΔ θα αναθεωρήσει την συμφωνία του Τσίπρα με διαρθρωτικά κι όχι δημοσιονομικά μέτρα. Μπορούμε να μειώσουμε τον στόχο εάν τους πείσουμε ότι μπορούμε να εφαρμόσουμε τις μεταρρυθμίσεις. Αποκλείουμε νέα δημοσιονομικά μέτρα, αυτά είναι απαράδεκτα».

Για την δήλωση Μητσοτάκη περί ανισοτήτων στην κοινωνία, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είπε χαρακτηριστικά: «προσπαθούν οι του ΣΥΡΙΖΑ να παρουσιάσουν τον Κυριάκο ως κοινωνικά ανάλγητο. Είπε πως πρέπει να μας χαρακτηρίζει αλληλεγγύη. Να πει ο Μητσοτάκης ότι έχουμε όλοι τα ίδια λεφτά; Χάνουμε χρόνο στα αυτονόητα, ο Μητσοτάκης είπε πως έχουμε ανισότητες στο οικονομικό σύστημα που ζούμε, ψέματα είναι»;
Ερωτηθείς για τις δημοσκοπήσεις, εκτίμησε ότι  «δεν "τσιμπάει" ο ΣΥΡΙΖΑ, μια χαρά καταρρέει, αρκεί να ξέρεις να διαβάζεις τις δημοσκοπήσεις. Από πέρυσι τον Σεπτέμβρη χάνει 4 μονάδες ...» τονίζοντας πως δεν πληροί τις προϋποθέσεις του νόμου η εταιρεία που επικαλείται το non paper του Μαξίμου.

 «Τον Νοέμβρη θα δείτε τεράστιες διαφορές, θα αποτυπωθεί και η Ελ Ντοράντο και η πετρελαιοκηλίδα κλπ»,
πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ ο κος Γεωργιάδης είπε χαρακτηριστικά: «ο Καμμένος πρωταγωνιστούσε κατά του Βενιζέλου για την κυβερνητική BMW.
Είναι κοινωνικός κανιβαλισμός να κατηγορείς τον Πρετεντέρη για το φουσκωτό ενώ έχει το καλύτερο σκάφος». 
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε το θέμα, τώρα, στο Taxalia.blogspot.com

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη