19 Σεπ 2017

Ως εδώ κύριοι… ούτε βήμα παρακάτω !!

Έχετε χάσει τα μυαλά σας , στις  κόντρες σας να υπερισχύσει η δική σας σκοπιμότητα . Η υποκρισία , η υποτίμηση της κοινής
γνώμης , οι αδυναμίες σας να συγκροτήσατε  ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ , η ιδιοτέλειά σας σε κάθε τί , η πλάνη που αποπειράστε συνέχεια κ.α , το συνονθύλευμα αυτό , ουτοπίας και παραλογίας ,  ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ και θέτει σε κίνδυνο την κρατική υπόσταση , θέτει σε κίνδυνο το μέλλον της χώρας .
Το πολιτικό σύστημα είναι χρόνια τώρα παγιδευμένο σε ένα φαύλο  κύκλο  εναλλαγής της εξουσίας  για υπαρξιακούς του  και μόνο λόγους .
Η Ελλάδα δεν είναι πλέον κράτος αλλά χώρος όπου , ο καθένας ελέγχει για δικό του όφελος . Αυτή είναι και η μοναδική μας ¨πολιτική ¨ ,  να διατιθέμαστε στον κάθε ενδιαφερόμενο νομίζοντας ότι , κάτι σοβαρό κάνουμε .
Πουλάμε τα ασημικά μας , προδίδουμε τις αξίες μας και τα ιδανικά μας χωρίς να ξέρουμε το γιατί  , υποχωρούμε νομίζοντας ότι ασκούμε κυρίαρχη πολιτική ,  τάχα μου προσαρμοζόμαστε ενώ στην ουσία αναγκαζόμαστε , μα δεν βλέπουμε την ανάγκη και δεν έχουμε την ανωτερότητα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να φτιάξουμε ΕΘΝΙΚΈΣ ΟΜΆΔΕΣ .
Σκοπός μας είναι στην φάση αυτή να ¨μορφοποιήσουμε ¨ την δύναμη της κοινής γνώμης  και να την στρέφουμε εναντίων σας , μέσω όλων όσων μας στηρίζουν , είτε για να σας συνετίσουμε , είτε για να σας ¨ακυρώσουμε ¨
Ξέρουμε ότι αυτά , σας τα έχουν πει πολλοί στο παρελθόν , ότι , έχετε ξαναδεί το έργο .
Τα τέσσερα τελευταία  χρόνια όμως  , είδατε τι μπορούμε να κάνουμε και ξέρετε τι έχουμε κάνει ….μα , δε ξέρετε τι ακόμα έχουμε πράξει !!
Δεν έχουμε κανένα  προσωπικό όφελος και δεν πιστώνουμε κανέναν και καμία . Παραμένουμε ανώνυμοι ακριβώς για να αποδείξουμε αυτά .
Έτσι …..
Δυνάμει του άρθρου 120 παρ 4 του Ελληνικού Συντάγματος  σύμφωνα με το οποίο «  H τήρηση τoυ Συντάγματoς επαφίεται στoν πατριωτισμό των Eλλήνων, πoυ δικαιoύνται και υπoχρεoύνται να αντιστέκoνται με κάθε μέσo εναντίoν oπoιoυδήπoτε επιχειρεί να τo καταλύσει με τη βία»
Συγκροτήσαμε «Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειες » με έδρα ,  Θεσσαλονίκη  , Ρόδο  και Κρήτη  και αυτό διότι σε αυτό το τόξο  συγκεντρώνεται η κύρια  γεωπολιτική και γεωστρατηγική ισχύ της χώρας αυτήν την περίοδο.
Η δομή ,ο τρόπος λειτουργίας και οι τρόποι  επιρροής και παρέμβασης  του συμβουλίου σε όλα τα επίπεδα ,  θα γνωστοποιηθούν σύντομα .
Η αιτιολογική μας βάση είναι η παρακάτω :
Το Ελληνικό δημοψήφισμα στις 28 Ιουνίου του 2015 διεξήχθη μία εβδομάδα αργότερα, στις 5 Ιουλίου με ερώτημα αν πρέπει να γίνει αποδεκτό το σχέδιο συμφωνίας των τριών θεσμών, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (Ε.Κ.Τ.) και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (Δ.Ν.Τ.) η οποία προτάθηκε στις 25 Ιουνίου. Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος ήταν η απόρριψη της πρότασης του σχεδίου συμφωνίας όπως πονηρά είχε τεθεί  , με το πρωτοφανές  ποσοστό 61,3% , ήτοι από  3.558.450 πολίτες .
Στην συνέχεια το ΌΧΙ αυτό έγινε με τη σύμπραξη όλου του Πολιτικού Συστήματος που κυριάρχησε τότε ,   ΝΑΙ  , με τα γνωστά κόλπα που υποτιμούσαν την νοημοσύνη του κόσμου
Οι μάσκες έπεσαν  ,η αξία της κοινής γνώμης  δεν είχε και δεν έχει πλέον καμία αξία αφού, διαμορφώνεται και ελέγχεται   , η δημοκρατία βαριά πληγωμένη και το Σύνταγμα στα σκουπίδια
Αποδείχτηκε   δηλαδή με ιστορικό τρόπο η υποταγή της Ελλάδας στην βούληση άλλων και ο πλήρης έλεγχος του Πολιτικού Συστήματος από αλλοδαπά κέντρα όσο ποτέ άλλοτε και όλα αυτά , για το καλό των λαών της Ευρώπης  όπως έχει τονίσει  η Άννα Ψαρούδα Μπενάκη στον Παπούλια « τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη », είχε πει δημόσια .
Αποδείχτηκε πως τη χώρα μας την ελέγχουν όλοι όσοι έχουν συμφέρον , πολύ εύκολα μάλιστα . Φτάσαμε στο σημείο δε , να παρακαλάμε να μας εξαγοράσουν . Λιμάνια , αεροδρόμια , φιλέτα , το νερό και η ενέργεια , τα δικαιώματά μας επί του ορυκτού μας πλούτου , οι επιχειρηματικότητα μας , οι κυριαρχία μας , δίδεται για κομμάτι ψωμί σε μη έλληνες ,τάχα μου για το καλό μας υπό την υποκρισία των περισσότερων πολιτικών μας
Πρόσφατα όμως  ο Πιέρ Μοσκοβισί, μιλώντας στην εφημερίδα Corriere della Sera από το διεθνές οικονομικό φόρουμ του Κόμο μίλησε για αυτήν παγκόσμια πρωτοτυπία , μίλησε ανοιχτά  για  «Σκάνδαλο για τις δημοκρατικές διαδικασίες» τον τρόπο λήψης αποφάσεων σχετικά με το πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής της Ελλάδας »
Μίλησε για αποφάσεις που όλα αυτά τα χρόνια λάμβαναν δευτερεύοντα και μη επίσημα Ευρωπαϊκά κέντρα , παραμερίζοντας το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο , την ευρωπαϊκή δημοκρατία
Εκτός όμως από ην οικονομική  κρίση που μας δημιούργησαν  για να μας ελέγχουν , αφού , ξεπληρώνουμε μόνο τους τόκους ενώ , το κεφάλαιο παραμένει και θα παραμένει , βλέπουμε μια επικίνδυνη αναποτελεσματικότητα να υπερασπιστούμε τα ζωτικά μας συμφέροντα , να μας πνίγει .
Άλυτο το Σκοπιανό , φοβόμαστε να δούμε το μεγάλο πρόβλημα με τους Τσάμηδες και τον Αλβανικό μεγαλοϊδεατισμό , ανήμποροι να αντιδράσουμε εθνικά στην  απώλεια Εθνικής κυριαρχίας στην περιοχή της Θράκης , ανήμποροι να αντιδράσουμε στην μουσουλμανική διείσδυση και στην δημιουργία μουσουλμανικού τόξου γύρω μας , ανήμποροι για χρόνια να σταματήσουμε την Τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο , ανήμποροι να λύσουμε το Κυπριακό , αδύναμοι να προωθήσουμε την Ελληνική ΑΟΖ , ανήμποροι να υλοποιήσουμε την επέκταση της θαλάσσιας κυριαρχίας μας στα 12 μίλια , ανήμποροι να εκμεταλλευτούμε με ίδιες δυνάμεις τον ορυκτό μας πλούτο και τόσα άλλα .
Έτσι για παράδειγμα.   δεν φαίνεται να μπορούν  οι ιθύνοντες να αντιληφθούν ότι ,  το ενεργειακό δυναμικό της Ανατολικής Μεσογείου και οι συνέργειες μεταξύ Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ και Αιγύπτου, ξύπνησαν το ενδιαφέρον της Τουρκίας να αποκτήσει και εκείνη λόγο και ρόλο στην περιοχή.
Δεν αντιδρούν σοβαρά στα σχεδία το υ DEB  οι οπαδοί του οποίου αυτοχαρακτηρίζονται ως «Τούρκοι της Θράκης» (ενώ είναι Έλληνες μουσουλμάνοι), χρηματοδοτούνται από το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής, από τις τουρκικές τράπεζες της Θράκης και εκτελούν τυφλά εντολές της Άγκυρας, που έχει βασικό στόχο τη διείσδυση της Τουρκίας στη Θράκη και σε ορισμένα νησιά του Αιγαίου (Ρόδος, Κως) που έχουν μεγάλο μουσουλμανικό στοιχείο.
Δεν αντιλαμβάνονται ότι ,  σφήνα στο Σκοπιανό επιχειρεί να μπει η Βουλγαρία καθώς αναλαμβάνει την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το πρώτο εξάμηνο του 2018 και θέλει να προωθήσει την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων της χώρας αυτής επιδιώκοντας ανταλλάγματα που θα δικαιώνουν τις Βουλγαρικές βλέψεις στην ΠΓΔΜ, αλλά θα διευκολύνουν την σκοπιανή ηγεσία να ξεφύγει από την δύσκολη θέση αποδοχής του συμβιβασμού με την Ελλάδα .
Ας κάνουμε όσοι ενδιαφερόμαστε για αυτόν τον τόπο , μια συνεχής online διάσκεψη  μέσω των αγαπημένων σας ιστοσελίδων , προκειμένου να ξεχωρίσουν οι κυρίαρχες απόψεις για αυτά τα βασικά εθνικά ζωτικά μας συμφέροντα
Ας αναπτύξουμε online μια συλλογική σκέψη που να καταδεικνύει την σωστή κατεύθυνση των πραγμάτων και να αποτελεί πυξίδα και για τους καλοπροαίρετους πολιτικούς μας
Αρωγό σε αυτήν την προσπάθεια  θέλουμε , όλους όσους μπορούν να λειτουργήσουν δημοσιογραφικά από οποιαδήποτε σκοπιά
Όποιος έχει  ΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ SITES & BLOGS,  ας  φιλοξενεί τέτοια θέματα  με  εθνική σημασία , δίνοντας την δυνατότητα  σε 1η φάση  ,ολοκληρωμένου σχολιασμού και κατάθεσης απόψεων και προτάσεων.
Εμείς θα συντονίζουμε απλά την προσπάθεια και θα αναδεικνύουμε την κοινή συνισταμένη της σοφίας , του απλού κόσμου που αγωνιά και ¨ πνίγεται  ¨ , ενδιαφέρεται  μα , δεν ανέχεται άλλα αδιέξοδα .
Επαναλαμβάνουμε ότι , δεν έχουμε κανέναν στόχο , καμία ιδιοτέλεια  και κανένα συμφέρον από  όλο αυτό .
Αυτό επιτάσσει η συλλογική μας συνείδηση , αυτό υποδεικνύει το εθνικό μας συμφέρον που είναι και συμφέρον του καθενός μας .
Το e-mail μας , hellas.n.s.team@gmail.com και τα τηλέφωνα που θα λάβετε μέσα από αυτό προκείμενου να  ενδυναμώσουμε την συλλογικότητα μας  , είναι στην διάθεσής σας .
Ας  θυμηθούμε  λοιπόν τα λόγια του Μενέλαου Λουντέμη
«Κείνος που στ’ αληθινά αγαπά το Λαό δε γίνεται ποτέ αρχηγός του, γίνεται υπηρέτης του»
Αθήνα Σεπτέμβριος 2017
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
Για το «Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας   »
Ο Γενικός Συντονιστής  : ΔΙΟΓΕΝΗΣ Κ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη