24 Σεπ 2017

ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ απόψε: Ποιός θα είναι ο νικητής;

Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν 2017/2018 στη Super League θα διεξαχθεί απόψε στο ΟΑΚΑ (20:30), ανάμεσα στην πρωτοπόρο ΑΕΚ και στον δεύτερο της κατάταξης, Ολυμπιακό.
Ενόψει των υποχρεώσεων τους ....
στην Ευρώπη, με Γιουβέντους και Αούστρια Βιέννης αντίστοιχα, ΑΕΚ και Ολυμπιακός θα διεκδικήσουν με όλες τους τις δυνάμεις τη νίκη, όχι μόνο για βαθμολογικούς, αλλά και για ψυχολογικούς λόγους.
Η Ένωση φαίνεται να βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και μπροστά σε περίπου 40.000 οπαδούς της θα προσπαθήσει να πάρει το «τρίποντο» για να ξεφύγει ακόμη περισσότερο από τους «ερυθρόλευκους» (ήδη προηγείται με +2). Από την άλλη ο Ολυμπιακός θέλει ένα μεγάλο αποτέλεσμα για να αφήσει πίσω του τις άσχημες εμφανίσεις με Αστέρα Τρίπολης και Ξάνθη, αλλά και για να «ανέβει» το ηθικό των παικτών του ενόψει του μεγάλου αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης στο «Γιουβέντους Αρένα».
Η «αυλαία» του σημερινού «κυρίως μενού» της 5ης αγωνιστικής θα ανοίξει με τον αγώνα, ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα (κεκλεισμένων των θυρών), ενώ στις 18:15 θα παίξουν, Κέρκυρα-Λεβαδειακός και Πανιώνιος-ΑΕΛ.


ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ποιός θα κερδίσει;

ΑΕΚ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΙΣΟΠΑΛΙΑ
Build Quizzes
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη