12 Οκτ 2017

Προφυλακίστηκε ο 37χρονος Βούλγαρος - Τι είπε στην απολογία του

Iσχυρίστηκε ότι ο γιατρός είχε μάθει για τη σχέση τους και του είχε στείλει ένα απειλητικό ηλεκτρονικό μήνυμα - Αυτή την ώρα απολογείται η σύζυγος του γιατρούΤο δρόμο προς τη φυλακή παίρνει ο 37χρονος Βούλγαρος αστυνομικός, ο εκτελεστής του άτυχου καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη στη Σητεία.
Ο 37χρονος Βούλγαρος που μέχρι το τέλος προσπαθούσε να καλύψει την ερωμένη του, σε ό,τι αφορά την εμπλοκή της στη δολοφονία του 62χρονου συζύγου της, διατηρούσε σχέση με τη γυναίκα εδώ και 2 χρόνια.
«Εγώ τα έκανα όλα. Εγώ παντού. Ήταν δική μου ιδέα το έγκλημα. Το σκέφτηκα και το πραγματοποίησα χωρίς τη συμμετοχή κανενός. Το μετάνιωσα... Νιώθω πολύ άσχημα για ό,τι έγινε. Δεν καταλαβαίνω γιατί εμπλέκετε την γυναίκα σε όλο αυτό. Ήθελα να τη σώσω από ένα γάμο που δεν περνούσε καθόλου καλά με τον άντρα της. Είχαμε δύο χρόνια σχέση, την αγαπούσα, ήθελα να τη σώσω και αυτό έκανα. Σε όλο αυτό ήμουν μόνος μου», δήλωσε ο δράστης κατά την απολογία του.

Ο δικηγόρος του Βούλγαρου δολοφόνου, Γιάννης Μανδελένης μίλησε για την υπόθεση στο protothema.gr: «Ο κατηγορούμενος προφυλακίστηκε. Στη δικογραφία και οι δύο παραδέχονται τη σχέση τους. Όλη αυτή η παραφιλολογία με το παιδί δεν προκύπτει από πουθενά, γιατί το παιδί είναι πιο μεγάλο από τη σχέση τους. Το παιδί είναι τεσσάρων ετών και η σχέση τους μετρά δύο χρόνια.Διέπραξε το έγκλημα γιατί ήθελε να τη σώσει από ένα γάμο με πολλά προβλήματα και αυτό έκανε . Πήρε όλη την ευθύνη του εγκλήματος , μόνος του».

Ο κατηγορούμενος αποχώρησε από τα Δικαστήρια Νεάπολης και σύμφωνα με πληροφορίες θα μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο 37χρονος Βούλγαρος ισχυρίζεται ότι είχε λάβει απειλητικό sms από τον γιατρό

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ανατολή», από τις δηλώσεις του διερμηνέα του αλλοδαπού, ο 37χρονος παραδέχτηκε τη σχέση του με την γυναίκα του γιατρού από τη Σητεία και ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για την δολοφονία.

Όπως αποκαλύπτει το δημοσίευμα, ο 37χρονος Βούλγαρος παραδέχτηκε τη σχέση που διατηρούσε με την 38χρονη και όπως υποστήριξε στην απολογία του είχε λάβει περίπου στις 14 Αυγούστου απειλητικό μήνυμα από τον ίδιο τον γιατρό που είχε ανακαλύψει τη σχέση τους.

Επίσης υποστήριξε ότι το παιδί δεν είναι δικό του από τη στιγμή που η σχέση του με την 38χρονη ήταν μεταγενέστερη.

Αυτή την ώρα απολογείται η Βουλγάρα σύζυγος του αδικοχαμένου γιατρού. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα η ίδια αρνείται κάθε εμπλοκή στο έγκλημα.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη