3 Οκτ 2017

Άρχισαν τα παρατράγουδα της νομικής «αλλαγής» φύλου, χωρίς.... αλλαγή φύλου. [Βίντεο]

Ο Βαγγέλης κρατά ρεζέρβα το «εργαλείο» του, αλλά απαιτεί από το δικαστήριο, να αναγραφεί στο ληξιαρχείο, ότι είναι γυναίκα από... γεννήσεως και δεν τον λένε Βαγγέλη, αλλά Ανδρομέδα!!!
Και μας προτρέπει να μορφωθούμε..για να τον καταλάβουμε ..που είναι παραμορφωμένος.

Συγκεκριμένα, ζητά να διορθωθεί το αναγραφόμενο φύλο από «άρρεν» σε «θήλυ» και ως προς το αναγραφέν κύριο όνομά της, να διορθωθεί και αυτό, και αντί του «Ευάγγελος» να αναγραφεί το νέο ορθό «Ανδρομέδα», το οποίο επέλεξε ως κύριο όνομα.

Επίσης, ως προς το αναγραφέν επώνυμό της, να διορθωθεί αυτό ως προς την κατάληξή του και αντί του «Ψαρρός» να αναγραφεί το νέο ορθό «Ψαρού», αντίστοιχο του θηλυκού φύλου της.

Όπως η κ. Ψαρού υποστηρίζει με δημόσιες δηλώσεις της, δεν επιθυμεί να προβεί σε εγχείρηση αλλαγής φύλου, παρά μόνο σε αλλαγή της ταυτότητάς της.

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια:



Γεγονός σημαντικό για την καθημερινότητά της, αφού η ταυτότητά της δεν συνάδει με τη φυσική της παρουσία, κι έτσι αντιμετωπίζει πολλές φορές προβλήματα ταυτοπροσωπίας.

Η απόφαση του Ειρηνοδικείου Μυτιλήνης για την υπόθεση αναμένεται να εκδοθεί σε περίπου τέσσερις μήνες. Τονίζεται, επίσης, ότι η υπόθεση είναι η δεύτερη αντίστοιχη που θα εξεταστεί στα ελληνικά δικαστήρια τα τελευταία 10 χρόνια.

Με αυτά και μ αυτά..μπορεί αύριο να πει ο οποιοσδήποτε.

Είμαι γοργόνα.Τι σημασία έχει που δεν εχω βράγχια,λέπια,ουρά ψαριού και δεν γεννάω γοργονάκια..

Αφού εγω νιωθω γοργόνα τελειωσε. Κι αν δεν με αποδέχεστε θα πάω δικαστικώς.




eglimatikotita
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη