24 Οκτ 2017

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΔΩΡΑΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ: «Δεν ήμουν σύμφωνος όταν έκανε τις δηλώσεις, δεν τον είχα αναλάβει»,

Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος του πατέρα της 32χρονης Δώρας


 «Η διαδικασία είναι σε εξέλιξη, θα εξεταστούν και άλλοι μάρτυρες» δήλωσε στον Αlpha 989 ο δικηγόρος του πατέρα της 32χρονης Δώρας, Απόστολος Λύτρας, ο οποίος τήρησε αποστάσεις από τις δημόσιες δηλώσεις του πελάτη του, ότι περνούσε από το νεκροταφείο την ώρα του φόνου.  

 «Δεν ήμουν σύμφωνος όταν έκανε τις δηλώσεις, δεν τον είχα αναλάβει», είπε ο κ. Λύτρας, ο οποίος ανέφερε ότι ο πατέρας δεν είναι κατηγορούμενος, απλώς έδωσε μια κατάθεση και έχει πάει στο σπίτι του. 

Αποκάλυψε επίσης ότι το ταξί δεν το είχε ο πατέρας και είχε γίνει αλλαγή βάρδιας.

   Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη:





Γιάννα Παναγοπούλου, δικηγόρος της οικογένειας της 32χρονης Δώρας



«Είναι προς τιμήν του πατέρα που πήγε στην αστυνομία,  μακάρι η κατάθεσή του να βοηθήσει», δήλωσε στον Αlpha 989 η Γιάννα Παναγοπούλου, δικηγόρος της οικογένειας της 32χρονης Δώρας. «Θεωρώ ότι όλες οι μαρτυρίες είναι σημαντικές και αν υπάρχει μία τόσο σημαντική μαρτυρία (όπως είναι του πατέρα), θεωρώ πως είναι ουσιώδης», τόνισε.  



 «Εγώ από την πρώτη στιγμή εστιάζω σε μία έκκληση για μάρτυρες, όποιος γνωρίζει κάτι, είδε κάτι, ήταν κοντά το σημείο του εγκλήματος, να σπεύσει στην αστυνομία να το καταθέσει»,
πρόσθεσε.

Για της αναρτήσεις που κάνει η αδελφή της Δώρας ή για τα όσα λέει η θεία της αυτές τις μέρες η κα Παναγοπούλου είπε πως: «Οι πελάτες μου δεν μιλούν. Οι δημόσιες τοποθετήσεις δεν είναι μαρτυρικές καταθέσεις».


Για τις έρευνες στο ταξί είπε πως δεν έχει πληροφόρηση.  «Είμαστε στο στάδιο των ερευνών, δεν μπορώ να πω κάτι επ’ αυτού», απάντησε χαρακτηριστικά.



Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη:

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη