7 Οκτ 2017

ΤΟ....ΤΗΣ Μ....Σ ΣΟΥ ΛΙΝΤΝΕΡ ..ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΣ!!!!

Λίντνερ (FDP): Ο Σόιμπλε δεν ήταν αρκετά… σκληρός με την Ελλάδα
O Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δεν ήταν…αρκετά σκληρός απέναντι στην Ελλάδα, δήλωσε σήμερα ο επίδοξοδος διάδοχός του στο υπουργείο Οικονομιών της Γερμανίας, Κρίστιαν Λίντνερ. Ο ίδιος επέκρινε τον απερχόμενο υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ότι δεν ήταν αρκετά σκληρός με την Ελλάδα και ότι δεν μείωσε τους φόρους εισοδήματος για τους εργαζομένους της μεσαίας τάξης.
«Ο κ. Σόιμπλε δεν κατάφερε να επιβληθεί στην καγκελάριο σε πολλά ζητήματα της ευρωπαϊκής πολιτικής. Απλά θυμηθείτε το τρίτο πακέτο βοήθειας για την Ελλάδα, το οποίο αρχικά δεν ήθελε να γίνει», δήλωσε ο Λίντνερ.
Παράλληλα, ζήτησε να θεσπιστεί νομοθεσία περί αφερεγγυότητας για τα κράτη-μέλη της ευρωζώνης, προσθέτοντας ότι οι χώρες θα πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να αποχωρούν από την ευρωζώνη παραμένοντας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Ο ηγέτης των Ελεύθερων Δημοκρατών (FDP), του κόμματος που πιθανόν να είναι εταίρος στην επόμενη κυβέρνηση συνασπισμού της καγκελαρίου Άγγελα Μέρκελ, ζήτησε σήμερα να υπάρξει σκληρότερη στάση για την δημοσιονομική πολιτική και την πολιτική στην ευρωζώνη.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη